Eysaa Yaa çevremde o kadar farklı olaylarla karşılaştımki şimdiden korkmaya başladım🙈 Lohusalıkta bi çok şey gelebilirmiş başımıza 40 güne kadar kesinlikle yalnız kalmamız gerekirmiş falanlar filanlar..Doğruluk payı nedir?
Tugrann-annesi0404 Eysaa Ben doğum yaptım ve yanımda bir Allah ın kulu yoktu. Ailemle görüşmüyorum eşimin ailesi vurdumduymaz. Anlayacağın bebeğimle hep yalnızdım ve şükür ki hiçbir şey olmadı
Naznaz Damla________ 👍🏻 Katılıyorum elbette değişik bir duygudur kendinizi dinleyin 40 gün yalnız kalmamanın aksine 40 gün evinize insan doldurmayın yalnız eşinizle bebeğinizle vakit geçirin bebeğinize alışın o size alışsın lohusa depresyonu falan kalmaz.. Bence en büyük depresyon sebebi bebek ziyareti diye evlere doluşan lohusa kadını iyice strese sokup yoran insanlarrrr😡
Elifece Ay herkes bu lohusalığı söyleyip duruyor . Gözümüzü korkutuyorlar . Yaşamadan korkmaya başladım lohusalıktan
Damla________ Naznaz aynen ben bebek dogunca 40 gün annemde kalicam belki daha az yabanilik çekmemek adına Bebek elimde kalmasın bizler pek bilmiyoruz malum . Oraya gelip doluşmazlar heralde kaynanam kalmasında başkası bozmaz beni 😅
Dsa Damla________ 😂😂😂😂 ay evet ya! İnsanın kendi annesine Naz'ı geçiyor da kaynanasına bilmiş bilmiş çeneler offff... milleti evden kovmazsam iyidir.
Naznaz Damla________ inan bende sırf bu kaynana muhabbetine annemde kalmak istiyorum 🙈 Birşey olsada gelsek diye bekliyorlar ee bide anlayış sıfır hemen damlarlar o halime bakmadan eminim yapmadıkları şey değil 🙂 bende şimdiden önlemimi aldım eşimle konuştum işine geliyosa yoksa ben söylycem vallahi bu durumda kimsenin gönlünü eğleyemem😝
Damla________ Dsa kaynana sadece her gün aramıyorum diye naz yapıyor benim yapmam gerekirken kufurler edesim var 😅
Dsa Sebla55 Damla________ kadını doldurmuş baksanıza kim bilir neler yaptıysa. Benimde görümcem hamile oda bu forumdadır diye saydıramıyorum 😂😂😂
Damla________ Dsa Sebla55 valla çok dertliyim o konuda maddi olarak geçtim manevi olarak oğlunun bile yanında değil kadın allah dusmanimin basına vermesin 😅
AdenDenizinAnnesi Sebla55 şu an 29hafta 0 gün deyim kayınvalidemin evindeyiz odamıza yatarken zart diye girip daha yatıyonuz mu diye bağırıp kapı pencere açıp kalkmamızı ister keyfine göre ve hangi birini sayabilirim bilmiyorum .. mecburen kalıyoruz 20 gün oldu sabır.. nasıl sevebilirim böyle kayınvalideyi…
Bulbulyuvasi AdenDenizinAnnesi böyle kaynana düsman basına canım önceden kaynanalar kötüymüs cidden simdikiler melek olmus