Melegim12 Meraba kızlar bsey sorucm size benm adetm geldi btti ama dunle bugn batma oldu ve akıntım koyu renk oldu snra pembemsi akıntıya döndü anladm varmı böle olan tiksinmezsenz eger yruma ataym pecetede akıntının rengi hamıle olablrmıym acaba
Melegim12 Bu ay adet oldm canm btti mesela adet oncekı hafıf bi kanama gelr ya ole gbi bu akıntımda ondn yazdm ustelk adet gnume daha var
Esme1989 Canım yumurtlama döneniminde böyle tarz nadirde olsa olabiliyor sen muhtemelen yumurtluyorsun
Melegim12 Esme1989 ılk defa böle bsey geldş canım basıma hç böle olmamstm bı ılke hamıleyken böle olmustu batmalar olmustu bekleym bakalım degerlendrmeyi ypyrm bu arada allah isteyen hrkeze nasıp etsn inşallah
Melegim12 Tugce1803 bnm hıc böle gelmemsti sadce akıntı gelrdı ve rengi gttkce koyuya gdıyor acık renktı koyulasmaya basladı hc böle olmamstı kuzum ama dgerlendrdm sabah dgerlendrıyorm bu frsatı ama bazıları yerlesme olablr dıyorlar
Tugce1803 Melegim12 14 gün önce yerleşme olmaz. Öyle olması için Bi önceki aydan hamile kalmış olman lazım ki şimdiki leke olsun
Melegim12 Kızlar bde alt tarafm zonkluyo cok bazen bı zonklama oluyo kalıym yermde neden oluyrdur kı acaba
SMO Merhaba bende ovulasyon testi yapıyorum bugün 18. Gün ama daha yumurtlamayı görmedim adetime iki gün var bugün çok az bi kahverengi akıntı oldu yumurtlama olmadan adet görülür mü
Melegim12 Tugce1803 dün bıraz skntı yasadm üzüldm cNm hafif kan gldi yanı damla damla gldi ped koydm snra koyu kahverengi akntıya dnustu kesılms snra zatn