Öncelikle sağlıklı bi gebelik süreci ve sağlıklı bi doğum diliyorum hepimize🙏🏻🙏🏻 Epidural hakkında bilgi vermek istiyorum diğer adıyla prenses doğum♥️ İlk hamileliğimde neyin nası ilerliyeceği sancımın ne boyutta olcağını bilmedigim için çok araştırdım okudum ve sonunda karar verdim. Ve hayatımın en güzel kararının epiduralli doğum gerçekleştirdiğimde anladım kızlar.şöle ki epidural denen şey belden aşagınızın uyuşturulması. 4cm açılma olduktan sora omurganıza yapılan minik bi igneden sora dünya tamamen toz pembe oluo🌟
0 sancı 0 agrıı.. bacagınızı koparsalar hayatta haberiniz olmaz. Nitekim benimde öyle oldu. Normal dogum gerçekleştirdim ve sadece 12 dk sürdü. Tel tavsiyem agrı sızı olmadığı için ıkınmayı iyi bilmek gerekiyor. Çünkü agrınız yok sancınız yok eğer doğru düzgün ıkınırsanız bebiş pıtt diee çıkıverio. Ne bi yorulma ne bi agrı ne biri sancı.. terleme bile yok. Keşke foto yüklüyebilio olsak ta doğumdan hemen soraki halimi görseniz. 0 yorgunluk dogumdan sora bebeği yıkayıp getirdikleri zaman ilk buluşma fotosu olarak koymuştum. Eğer sizinde acı eşiğiniz düşükse ve normal doğum istiyosanız kesinlikle tecrübe ettiğim için tavsiye ederim. Şuan ikinci bebeğe hamileyim aynı şekilde epidural ve normal dogum istiyorum🥰♥️🙏🏻🙏🏻