dilara10 Bu normal mi arkadaşlar yoksa doktora gitmeli miyim? 3 gün önce kalp atışı duydum ama o günden sonra kasık ağrım göğüs ağrım mide bulantım hepsi geçti
Mommmmmmm dilara10 hafta olarak daha çok küçük. Genelde bu belirtiler bi gidip bi geliyordu(bende) bence yinede için rahatlasın diye gitmelisin.
Rabia95 dilara10 bende de hemen hemen aynı dönem gitmişti bi hafta sonra doktora gitmiştim gayet iyiydi. Oluyor böyle arada geliyor bazen hiç gelmiyor .
Nursah07 dilara10 benimde aynı o şekilde oldu ilerleyen haftalarda ara ara bi kasıklarıma ağrı giriyordu o kadar 12 haftalığız şimdi normaldir yani😄
Ceydaackgz dilara10 İlk zaman adet olamadığımız için ağrı sancı oluyo ama o sonra geçiyor.. uzun süren birşey değil. şuan birşey hissetmemen normal canm takma kafana.🤗 herşey yolunda..🤰🏻
papatyalarr5 dilara10 zaten ilk haftalarda doktorlar sürekli görüşüyorsun canım benimde 2 günlüğüne kaybolmustu bu belirtiler daha sonra daha şiddetli şekilde geri döndü bulantılar baş ağrıları vs vs ama için rahat etmezse bi git tabi
Nilicann dilara10 benim de o haftalarda bir anda kesilmişti bir iki gün sonra çok fena bulantılar başladı tekrar. Şimdi 14.hafta ya geldik
Nursah07 dilara10 amin inşallah, hatta bazı zamanlar adet günlerimde ağrı oluyor sizde o günlere dikkat edin o zamanlar ağrınız olabilir 😃