Yenianne- 2 evladını kaybetmiş bşr anne plarak canı gönulden katılıyorum. zaten korkularla yaşıyoruz, girne okuma diyenler olacak şimdi ama öyle olmuyor. Bırde yargılamak isteyen yargılayabilir hakaret bıle edebılır şuan ama, yaşadım ben bu duyguyu.. Tuvalete gidemedim günlerce annem eşim altımı bezledı çok afedersınız. kalkacak güç bulamadım çünkü. yatağa bağlı yaşadım 3 ay. kulaklarında banyoya götürüp yıkadılar.. belkı herkese abartı gelebilir saygı duyarım ama okadar hauatla bağımı kesmiştim. Yaşamak dahı ıstemedım nefes almak bile. eşım odamızın penceresıne kılıtler taktı ıntıhar falan ederim dıye. herkesın dırayetı farklı amenna, ama… elıme telefon alıp bırda evladımı kaybettim dıye yazıp her cevaba cvp verebılecegımi hıç sanmıyorum.. ınternete gırmek yorum yapmal ne demek? tuvalete gidemedim ya.. tutamayıp yatağa yapıyordum.. hıç anlam veremıyorum. yıne söyluyorum. dırayet meselesi bakın.. Ama nefes almaya utanırken kalkıp bık bık bık mesajlaşıp kımseuye cevap veremem öyle bır durumda ben.. heleko sıcağı sıcağına mümkün değil.,Saygı duyamıyorum o yuzden o postlara.. gırmıyorum okumuyorum sınırde olmuyorum artık