Berivanylmz Özel bildiğiniz iyi bir doktor var mı şuan topçular Medstar hastanesine gidiyorum doktorumu değiştirmek istiyorum Tavsiyelerinizi yazın lütfen 🥰
Melikekrtc1 Berivanylmz Özel polikliniğe gidiyorum canım ben kumlucadan geliyorum sırf bu doktor için. Ayşegül Tezcan Germen herkese tavsiye ediyorum çok memnunum anlaşmalı olduğu hastaneler de doğum yaptırıyor çok naif tatlı bayan ☺️
Melikekrtc1 Berivanylmz hastane de değil doktor özel yeri var. Anlaşmalı doğum yaptırdığı medical yaşam ve anadolu hastaneleri var
BuSe0607 Ben bu gün ilk defa bade ılgına gittim gerçekten mükemmeldi aklınızdaki soruları sormadan herşeyi o kadar net açıklıyor ki çok memnun kaldım
gzddgll BuSe0607 evimede baya yakın fiyat olarakta çok iyiymiş aslında ama instegramdan baktım doğumları genelde sezeryan gibi bu konu hakkında bilgin var mı canım
BuSe0607 gzddgll yok canım ya onu bilmiyorum ama atatürk devlet hastanesinden geçmiş baya araştırdım bende ilgilenince de sevdim aslında eşi de kadın doğumcu halil bey ona daha iyi diyorlar ama bi bak istersen benim gittiğimde yoktu oda aynı hastanede