DiplomaliEvHanimi 4+6haftalik Kesemizi gorduuk 😍 18mayis kalp atışı icin gün verdi Diofol ve her ihtimale karsi progestan verdi 🙏🤲🏻 https://imgyukle.com/i/rjCwg0
Meltemceylin DiplomaliEvHanimi Bende yeni hamileyim 25 mart sat 20 sinde kontrolüm var bizim de kese göründü hayırlısı olsun inşallah
momandboys DiplomaliEvHanimi benimde sat 23 Mart bugün tam 6 haftalığım bu perşembe doktoruma gidicem kalp atışınıda belki duyar diye geç gideyim dedim doktorunuz sizin bebeğinizin kalp atışını henüz duyamadı mı? Çünkü aramızda 1 gün var da merak ettim 🤗
Edamutlu DiplomaliEvHanimi hayırlı olsun bizimde 11 mart sat geç döllenme 1 hafta eksik gösteriyo 6+1de kalp atışlarını dinledik
Leylaakcay Ay ne güzel ya benden önce gormussun bende daha beklemedeyim perşembe günü gidecem hayırlı olsun insallah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin allah
DiplomaliEvHanimi momandboys gec dollenme var cunku kese daha 4+6haftayla uyumlu o yuzden 😊7.haftamda 2hafta sonra gidecem onun icin
momandboys DiplomaliEvHanimi hımm anladım canım hadi bakalım bebeğimin akranını buldum hayırlı olsun🤗😅