Nursah07 kızlar 12+4 haftalığız, doktor pipi gibi ama tahmin için erken, kesin bir şey söylemeyelim dedi sizce kordon mu pipi mi😃
cokkasmabeabi Nursah07 bana da o vakitler erkek demişlerdi kızım oldu. Gerçi hep yan dönük sırtı dönüktü kızı bile 32.de kesinlestirdik 🤪
Nursah07 Buseersoy kaçıncı haftadasınız bana 2 hafta beklemek çok zordu şimdi 4 hafta nasıl beklerim😆
cokkasmabeabi cokkasmabeabi 13. Haftada ikili için kontrole gidicem muhtemelen 2 3 hafta sonra da buradaki başka bir doktora cinsiyet için giderim. O doktor kemik şeklinden kız olduğunu anlamıştı çünkü 🙈
Nursah07 cokkasmabeabi bu hafta öğrenmek istememiştim açıkçası 16 da öğrenirim kesin olur demiştim 😂 Çok hareketli aslında pozisyonda verdi ancak kesin bir şey demedi🙈
Nursah07 cokkasmabeabi bugün 2 li test için gitmiştim bende aslında doktor zaten çok az konuşuyor 😄 2 hafta sonra başka doktora mı gitsek diye düşünmedik değil😃
Nursah07 Buseersoy o haftalardayken hiç geçmeyecek gibi geliyor ama zaman sandığımızdan hızlı, dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız 💓
Buseersoy oğlumda rüyamda görmüştüm bundada çok koz hisediyorum ama çok istediğimden mi bilemedim Nursah07
Mrve93 İkili taramada bizim de böyle göründü 11+4’te erkeğe benzettiğini söyledi doktor🥰 perşembe 15+4 oluyoruz kontrolümüz var ben de merakla bekliyorum 🥰🤲🏻