Vaader Merhaba! 7 gün önce spinal sezerya oldum ama çok Ağrım var Deminde pansuman ettim ameliyat yerini gerçekten 😐 nezaman dinicek agrılarım bi öneriniz varmı lavobaya kalkarken hemen yatağa geri dönüyorum samki geçmicrkmiş gibi
Ssultann Vaader canım ben genel oldum 10 günde tamamen toparlanmıştım çabucak iyileşirsin inşallah tavsiyem sızlıyo diye sürekli yatma dolaş çabuk toparlanırsın
Gamzenur60 Vaader ben 16 gün önce genel anesteziyle sezeryan oldum. Sadece 1 gün yattım oda yarım saat falan uyudum geri kalktım yemek falan yaptım. Yatınca ağrılar daha da cogaliyp kalk dolaş biseyler yap hafifler emin ol
Zeyzey90 Vaader Ben yaşamadım ama çevremden duyduklarım şöyle, ne kadar yatmaya devam edip vahlanırsan o kadar iyileşemezsin diyorlar🤷🏻♀️ mümkünse kalkıp yürümeye hareket halinde olmaya çalışın🙏🏻
Masaltugba Vaader kesinlikle doktorla alakalı. Ben ilk çocuğumu sezaryen ile doğurdum bir gün sonra evi süpürür hale gelmiştim. İkinci gebeliğim şuan yine aynı doktora gidiyorum. Çok geçmiş olsun
Esrayalciin Gamzenur60 genel anestezide uyanma süreniz nasıl oldu acaba? Çevremden duyduklsrım beni korkutuyor😔
Gamzenur60 Esrayalciin odama alındım toplamda 1 saate kendime gelmiştim bebeğimi emzirdim falan derken ayiliyo insan kendine geliyo öyle korkulucak bisey yok. Ikinci sezeryanimi bide. Gayet sorunsuzdu ikiside
Masaltugba Vaader eli ağırdır. Benim doğum yaptığım dr da kim doğum yaptıysa hepsi aynı şeyi söyler. Yarına ev süpür o derece. Rabbim acil şifalar versin