Ebru-123 16+2 haftalik olduk.bu donemde acil olarak yaptirilmasi gerekenler nelerdir. Hastaneye de gidemiyoruz virusten dolayi
Erken Ebru-123 aynen önlem alıp gidin. Yanınızda kolonya taşıyın. 10 dakkada bir kullanın. İhmal etmeyin kontrolleri
ezgymy Ebru-123 eğer ikili test yaptırdıysanız ayrıntılı ultrasona kadar herhangi bir rutin tetkik yok. Onu da genelde 20-22 haftalar arası yapıyorlar. Ama yine de en azından 3 haftada bir muayeneye gidebilirsiniz.
Hilal93 Ebru-123 acil olarak bişey yok ikili yaptırdıysan sorun da çıkmadıysa bir ay sonra ayrıntılı ultrason isteyebilir doktorun
Ebru-123 Ikili test yaptiramadim. Ultrasonda bakilmisti sadece .devlet hastanesine gidebiliyorum ancak orada da pek ilgilenmiyorlar
Hilal93 Ebru-123 bende yaptıramamıstım o zaman devlete gidiyordum sonra karantina hastanesi olunca özele gitmeye başladım orda 16haftalıkken dörtlü test yaptırmayı uygun gördü herseyine daha ayrıntılı bakarız dedi
Mltmdfn Ebru-123 bence onleminizi alıp gidin herKes gidiyor hamilesiniz . Ben her hafta gidiyorum her an her hafta birşey cıkabiliyor riske atmayın derim
Deletedmom399 Ebru-123 hastaneye virüsten dolayı önleminizi alıp gidebilirsiniz. Gidemiyorum,korkuyorum,üzülüyorum demek biraz bahane. Bebeğiniz virüsten,hastalıktan daha önemli bence.
Deletedmom262 Ebru-123 isteyebilir de kan idrar tahlili.. rahat davranmayin gidin kontrollerinize.. biz gidiyoruz maskemizi takip zaten doktor habire gel demiyor. Ben 29 haftaligim ayda 1 gel dedi. Lütfen bebeginizi düşünüyorsanız gidin hastaneye. Burda hic denk gelmediniz mi postlara bir bayan hastaneye gitmemis gitmemis meger bebegin kalbi durmuş. Allah korusun bebeklerimizi
perihankrkya Ebru-123 niye gitmiyorsun cnm ya ALLAH korusun bisey olduysa hic mi düşünmüyorsunuz ben hiç aksatmadım hatta perşembe günü gidicem bebeğim herşeyden önemli benim için onlemini al git ben onlemimi aliyorum eve gelince kiyaferlerimi makimaya atiyoorum banyoya giriyorum hemen aynı şekilde eşimde öyle ALLAH korusun biseyi vardır falan ben dayanamam zaten 1 ay zor bekliyorum bebeğimi görmek için bence gitmelisin cnm
Ebru-123 perihankrkya hastane karantina da .bulunduğum yerden başka bir yere gitmek icin seyahat izni de alamadim .bnde cok üzülüyorum
aryaparla1 Bende en son 12haftalıkken ikili test yaptırmaya gitmiştim birşey çıkmadı çok şükür şuan 16+2yiz bu hafta içi gidicem inşallah doktorum 18.haftada gel dedi ama ben hem bebegimi merak ediyorum hemde cinsiyetten dolayı bu hafta gidicem :)
perihankrkya Ebru-123 aynı şekilde benimde ben balıkesir sindirgi da oturuyorum hastane akhisar da cnm özel hastane vaka var dedi saglik ocagindaki doktorum ama mutlaka git dedi önlemini alıp dedi zaten ne olursa olsun gidicem cnm çok özledim kilosunu falan merak ediyorum 😊 eşim polislerden izin alıcak öyle gidicez