Demetsener Kızlar 30. Haftamdayım bi kaç haftadır sırtım ve boynum inanılmaz ağrıyor. Gece hiç uyutmuyor masaj yapılsa o kadar sertleşmiş ki edilmiyor zaten yüz üstü uzanamıyorum sıcak suya giriyorum gene faydası yok ben napıcam doğuma kadar cekicekmiyim😔😔😔
Ygmroglcn Demetsener 35+0 oldum kuzum daha bu hafta rahatladı sırt ağrım ara ara devam ediyor ginede benimde 30 da başladı🙏🏻🙄 kaburga ağrıları bazen dayanılmıyor ama benim şuan azaldı
Nurutku9090 Demetsener 27 inci haftama giricem 4 gündür inanılmaz şekilde sırt ağrım var başıma vuruyor bazen sıcak suya girince geçiriyor sonra gene başlıyor çok kötü ya çok
Mkylz Demetsener valla sürekli olan bir ağrı.. Kime söylesem erkek bebekte sırt ağrısı çok olur diyor.. Sağ tarafta batma şeklinde bi ağrı. Uykular haram oldu. Sanırım doğuma kadar da sürecek. Sadece biyere sırtımı yaslayıp düz durmamaya çalışarak hafifliyor sanki. Otururken baya ağrıyo ayaktayken de öyle. Ama sırtımı bikaç yastıkla destekleyip yaslayınca bi süre sonra hafifliyo sanki. Bide ötke dene bakalm bi saat bi saattir
Ygmroglcn Demetsener canım bende neler yaptım ama malesef rahmin büyüdüğü için çaresi yok belki doktor magnezyum verebilir doktoruna danış istersen bir
Merve_volkan Kızlar agrınızz olduğu zaman yere uzanın ayaklarınızı kanepeye kaldırım iki elinizife belinizin hafif üst kısmından koyum yani elleriniz altınız da kalsın bi deneyin derim Ablam da olıyordu bebek büyüdüğü için omuriliğe baskı yapıyormuş
Demetsener Mkylz benim de erkek bide öyle deneyim inş işe yarar 2 ay kaldı doğuma çekilcek gibi bu ağrı