hmyrmom Kızlar bugün 2 ayın sonunda doktora gidebildim 🤲🏻 Bebeğimi gördüm çok şükür biz çok iyiyiz sizler nasılsınız? Bebeklerinizin boyu kilosu ne kadar ? 😻
Ozqe_tolqa hmyrmom bizde bugün 25+3 olduk bisey sormak istiyorum.size şeker yüklemesi yaptırdınız mi acaba
sevenpolat Şu an 30+6 haftamızdayız oğlumla ☺️ En son kontrole 28 haftalıkken gitmiştim 1200 di kilosu canım
Yaman Kizlar 27 haftalikta bizim bebislerin kilolari fazlami nette baktigimizda 700-800 lerde falan diyor 🙂
hmyrmom Yaman doktor bugün bana normalde 27 haftada 900 gram oluyor ama ufak tefek aşağı yukarı kilolar olabilir sorun yok dedi 😊
Yaman Glbgc ben 26+6 da gittim kontrole 969 grdı 1 hafta geride bide bi sorun yok dedi doktorum ama bnm sekerde cikti biraz bugun diyabet hemsiresinle konustum sordum seker oldugu icin bebegin kilosu ilerler dedi
Glbgc Yaman doktorunuz bir sorun yok demişse bir problem yoktur minyon bi bebiştir belki.çok geçmiş olsun şeker yüklemesinden önce açlık tokluk şekerinize baktılar mı baktılarsa kaç çıkmıştı?
Deebg Yaman bende 26+5 im 940 gram bebeğim biraz az dedi kilosuna doktor üzüldüm ne yesek iyi gelir acaba muz ve cevizi duydum ama senin bildiğin başka bşey var mı
Denizkizinin_annesi 27+1 şuan geçen ay gitmiştim en son detaylı ultrasona girmiştim çarşamba günü tekrar gidicem inşallah
Yaman Glbgc bugun baktilar aclik 91 tokluk 105 çıktı o allahtan iyi ama dikkat etmeyince kacamak yaparsam çıkıyor
Glbgc Yaman benim açlık 77 tokluk 78 çıktı doktorum şeker yüklemesine gerek yok dedi sende bende yaptırmadım
Yaman Glbgc benim yuklemede aclik 87 1. Saat tokluk 155 2. Saat tokluk 160 cikti o yuzden kontrol ediyorum hergun ve diyet yapiyorum dikkat etmedigimde yukseliyor bugun o yuzden bakildi allahtan iyidi ama gene doktora atiyorum her aksam
Glbgc Yaman bende kendimde şüpheleniyordum ama çok şükür açlık tokluk iyi çıktı. Yaklaşık 10 kilo aldım sizin kilo durumunuz nasıl