Eloc Kizlar gece suyum gelmisti ama cok sancim yoktu uyudum simdi hastsneye geldim sancılarım var adet agrisi gibi gelip gidiyo nst ye bagliyin suan sanci da cikiyo bugun yarin dogurucam dua edin nolur cok korkuyorum ilk gebeligim 38+4 gunluk gebeyim.
SedaSevval10 Eloc korkma ne mutlu sana bebeğine kavuşuyorsun onu kucağına aldığını hayal et sancıların geldiğğnde allah yardımcın olsun
Tortilla Eloc korkma canımm sancılarını bebegının sana yaklasması olarak gör Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin cook kolay dogumun olsun ınsallah🧿🧿
Eloc Sunay10_ Doktor alttan muayene etti de simdilik acilma yok sanci cikti yalanco sanci dedi dun suyum geldi biraz oda suni sanci verip sogumu baslatalim isterseniz dedi kabul etmedim kemdi sancımi beklesem dedim tamam dedi eger suyum geldiyse enfeksiyon riskin olur dedi 3 tup kan ve idrar tahlili aldi 3 gune cikacakmis ozaman belli olacak hayirlisi bakalom
YagmurErgun @Eloc korkma canım hiç inan bende çok korkuyordum ben yapamam diyordum ama şimdi kızım 5 aylık ve ben o sancılı anları hiç hatırlamıyorum bile seninde öyle olucak bir bakmışsın kucağında bir bakmışsın tüm acıların geçmiş hadi bir avazda inşallah ❤️