Merhaba öncelikle nerden başlasam bilmiyorum ama burda doğum hikayelerini okuyarak hep moral bulmuşumdur😊rabbim herkese güzel doğumlar nasip etsin yavrularınızı alın kucağınıza bu duygu üçüncü kezde olsa müthiş bir duygu…💙gelelim hikayeme 37haftalıkken kontrolüm vardı gittik eşimle birlikte herşey yolundaydı sancımda çıkmamıştı nst ama iki kat merdiven inip çıkmam beni yormuştu eve geldik sanki bende değişik bir arı vardı.yanımda annem vardı galiba sen yarın doğurursun dedi bana bende yok ben doğurmam 22dığurucam dedim bebeğin çantası hazırdı ama benim çantam hazır degildi 😁bu ne rahatlıksa aynı zamanda ben serklajlıyım genelde yatarak geçti hamileliğim ve gece sancılarım arttı sabahı sabah ettim ve birşey yemedim doktorum aç gel demişti çünkü sabah ilk işim doktorumu aramak oldu hemen gel dedi ve gittik bebeğin başı kanala oturmuş dikişleri zorluyor dedi ve hemen yatış verdi nst sancım çıkmadı ama dikişlerimi zorladığı için patlatıp gelicek yoksa artık vakit tamam dedi ve yatışım veril di benim ilk iki doğumumda sezeryan olduğu için riske atmak istemedi ve öyle yaptık yatışım yapıldı hemen hazırlandım direk doğumhaneye alındım doktorum geldi iğnem vuruldu ayaklarım uyuştu ve hemen başladılar annesinin bal oğlu 11:42dünyaya açtı gözlerini önce çocuk doktoru gördü sonra yanıma getirdiler meleğimi çok ağlıyordu annem hoşgeldin paşam dedim sesimi duydu sustu benim aşkım o an dünyaya bedeldi yanağıma koydular sıcacıktı mis gibi kokuyordu öptüm kokladım sonra götürdüler yanımdan ayrılınca başladı gene ağlamaya sonra benim işlemlerim bitti odaya gittiğimde babasıyla aşk yaşıyordu minnoşum sonra bebeği soydular benim üstüm zaten çıplaktı ten teması yaptılar emzirdim başta biraz zorlandı ama sonra aldi memeyi tuttu hemen sütlerim gelmedi 3güne anca kendine geldi sütlerim sürekli emzirdim gelsin diye ve geldi ilk ayağa hemşire gelip kaldıracaktı ama çişim geldi beklemeden kendim kalktım eşim yardım etti sonra zaten hep kendim kalktım evet çok açıyor ama zorla yürüdüm sürekli ve çok çabuk kalktım ayağa nerdeyse hiç yatmadım diyebilirim 19günlük olduk bile uyuyor şimdi paşam yanımda bende size hikayemi yazmak istedim bol bol yürüyün sezaryen olanlar ve hastaneye yanınızda mama götürün mutlaka ben yaptım o hatayı siz yapmayın önceki doğumlarımda sütüm gelmişti bundada öyle olur diye almadım çünkü iki çocuğumu emzirdim ben mama nedir hiç bilmedik bunda öyle olmadı aç kalmış sarılığımız çok yükseldi şükür hastaneye yatmadan atlatık ama zor bir süreçti sarılık süreci kilo çok kaybetti ama toparladık şimdi rabbim hepinizi kurtarsın sağ Salim inşallah 37+1de 3500ve52santim dünyaya geldi benim mustafam😊😊🙏🙏🙏