Fayenur Minikmucizem3 tatlıyı çok severim ama hiç yemedim hep acı yedim ben ekşide yemedim hep canım acı istedi
superm0m ZeynepBetul evett öğrendimm kız inşallahh 🥰🥰 ilk erkek dedilerde sonradan kıza döndüü sen öğrendin mii
ZeynepBetul superm0m kız bekliyoruz bakalımmmm Doğduğunda gözlerimle görene kadar %100 inanmıyorum yine de 😂
RabiaMG Minikmucizem3 daha hicbisey almadim malum cikamiyoruz acele etmiyorum İnsallah bayram sonra duzelirse yavas yavas baslarim😊
Baby_2020 Minikmucizem3 ay bende tedirgin olmaya başladım bizede kız dedi 16+3 günlükken bakalım ayrıntılıda tam içim rahat eder 😅
Mehtap74 Bende 20+4 üm ama net cinsiyet göremedik daha 2 dir arkası dönük alışverişlerimi diğerlerinde 30. Haftadan sonra yaptım şimdide nasip olursa öle yapacağım
Cucu2015 Mehtap74 biz de 20+4’üz. 11+1’de kız dedi doktorumuz değişmedi de 😊 ben de yazın yapmayı düşünüyorum alışverişi. Zaten birçok şeyi var abisinden kalan 🙈🙈
nurcakir58 Minikmucizem3 sağlıklı olsunda herşey olur renkliye gircem isallah bişey cikmaz riskliyim çünkü bebeğim erkek
Mehtap74 Minikmucizem3 3. Bebiş geliyor sürpriz oldu kendileri ve nazlanıyor şuan cinsiyeti öğrenemedik
Urazakininannesi Minikmucizem3 😂😂 canım benimde aynı oldu bugün tekrar erkek dediler hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlar da💐