Aheahe Kizlar 21 haftalik gebeyim sadce 3 kilo almisim normalmi herkes az almissin bebek beslenmemis vs diyorlar :/ saglik ocaginda tartildim
E-E Aheahe sen o diyenlere bakma kilon gayet iyi az da değil bende 24 haftalığım 2 kilo aldım. Herkes az almak için uğraşıyor tadını Çıkar 😊
Rmys1206 Ben de 19+4 deyim 2 kilo aldım. İlk üç ay hiç bir şey yiyememiştim bulantıdan kusmaktan 4 kilo vermiştim. 56 dan 52 ye düşmüştüm şimdi yeni 54 oldum. Bebek beslenemedi aç kaldı diye kendimi harap etmiştim ama hiç öyle değilmiş kilosu haftasıyla hep uyumlu . Sen öyle diyenleri takma sağlıklı beslen bebeğe faydalı şeyler ye yeterli bence canım☺️
nesli-34 Oyle bisey yok bebek senden her turlu beslenecek seyler bulabiliyor sakin etraftakileri dinleyip yemege fazla abanma az kilo almak her hamilenin hayali 🤗
Zehra1905 Bende 23 haftalık hamileyim hiç kilo almadım bebeğim de sağlıklı bende, doktora sordum gayet normal gidiyosun çok kilo alsan bebeğe değil en çok sana gelecek, bu haftalarda çok kilo almaz bebek zaten dedi.