nurselies Merhaba kızlar, 37+4 haftaligim. Cumartesi günü kontrolüm var ve doktorum alttan muayene edicem demişti. Çatı muayenesi nasıl yapılır, ne kadar sürer? Yardımcı olabilir misiniz?
Darkgod nurselies ikinciyi oldum bugün 38+0 valla hiç birşey yok iki parmak ile yapıyor iki dakika sürüyor derin nefes al yeterli
Senatorun nurselies canim normal alttan ultrasonla muayene gibi dusun hic acimiyor kendini kasma sakin iki sn bile surmuyo zaten doktor iki parmagiyla bakiyor hic dusunulucek bisey bile degil
Beyzaozturk97 nurselies haftalarımız aynı Canım bugün gidicem doktora çatı muayenem olucak ve biraz korkuyorum
Hayalanne nurselies bende yarın 38e giriyorum daha olmadım ama kesin olurum iki ücgune gidicem doktora bakalım genelde acımıyo dıyolar coğunlukla
mervekhrgny Kızlar az önce oldum , inanın bir dk falan sürdü doktor bakmıyor bile direk iki parmağını sokarak kontrol ediyor çok az bir acı tabi oluyor ama korkulacak bişey yok ☺️
Senemadem Darkgod bendede öyle valla yarın gidicem doktora bakalım ılık duş alınca geçiyo sonra tekrar başlıyo
Betultas14 Merhaba kızlar 38 olduk bugün şimdi hastaneden geldim çatı muayenesi oldum 2 dk falan sürüyor korkulucak bir şey yok hafif bir acı oluyor o kadar 😌 iki parmağı ile yapıyor kısa sürüyor zaten 🥰
Hayalanne Betultas14 doktor görüyor mu oeki yoksa örtü altından parmagıyla mı yapıyor oyle duydum da?
Darkgod Senemadem ben gittim bugün açıklık hala bir cm Nisan su yok herşey normal bazıları çatı kontrolünden sonra lekelenme oluyor diyor bende o da yok
Senemadem Darkgod hayırlısı olsun canım hakkında en kısa zamanda saglıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini 🙏🥰