Miray007 Kızlar eşim çorbaya et bulyon koymuş gece sabaha kadar midem yandı kustum bi defalık zarar vermez değilmi bebeğe ?
1Anne_ Miray007 sana yaramadıysa bi daha kullanma cnm ama ben hep koyarım çorbaya bazen pilava çok lezzetli oluyor zararını da duymadım hiç
Nurtugce01 Miray007 bir defadan birşey olmaz ama bir daha kullanmayın canım at hatta direk normalde bile kullanılmaması gereken bir ürün
Ellosluk Subuss6 çin tuzu var gebe bile olmasanız sağlığa zararlı monosodyumglutamat araştırın bi msg Hala yemeğe koyar mısınız bilmiyorum okuyunca
Mltmdfn Miray007 ben bulyonsuz yemek yapmam bir zararını da görmedim cok şükür belki hiç kullanmayıp ilk kez kullandıysanız ondan dokunmuş olabilir. Bazen tavuk haşladıgımda onun suyunu tabiki kullanıyorum ama her zaman olmuyo oyuzden bulyon tercıh ediyorum
Ellosluk Mltmdfn zararı birden çıkmaz canım benim ne olur araştır oku Çin tuzunu monosodyumglutamat ı rica ediyorum bal bir daha evine sokacak mısın yazık bebişe de sana da
MinnakLiva Miray007 bi defadan birşey olmaz sanırım ama niye kusturdu ki bozuk muydu, zaten aşırı zararlı ben onun yerine evde yapıyorum kendi bulyonumu sizde öyle yapın kuzum
Miray007 MinnakLiva zaten mide yanması çok fazla onda da yogun tuz oldugu için yakmış ve kustum hassas midem bide ama bdaha asla kullanmam attım zaten
Miryem Valla kızlar önceden bu kadar dikkat ediliyomıydu merak ediyorum yok cay içmeyin yok kahve içmeyin yok o zararlı tabiki çoğu şeye uymaya çalışıyoruz bebeğimiz için ama bulyonsuz yemek yemem ben mesela her yemeğimede atarım makarnaya bile atıyorum
Mltmdfn Miryem bende atıyorum yemekler tatsız tuzsuz gibi oluyor . Yiyemiyorum alışmışım. Valla cay da iciyorum kahve de iciyorum doktorum gunde 1 fincan içebilirsin aşırıya kaçmamak şartıyla dedi oyuzden sadece doktorumu dinliyorum başka kimseyi dinlemiyorum
Ellosluk Miryem mecbur kalınca ediliyor aylardır bir bardak çay içmiyorum bebeğin kalp ritmini arttırdığı için