Rukiye__ Balıkesir sevgi hastanesinde doğum yapanlar var mı acaba doğum ücreti doktorumuz normal doğum için Paşaalanı sevgi hastanesinde 4500 olduğunu söyledi hastane masrafları bu fiyatın içind e mi acaba hastane de bizden başka ücret talep eder mi
drn5410 Rukiye__ uh çok ya 😢 bende Edremit Körfez de yapmayı düşünüyorum doğumu ama ücreti konuşmadık henüz 28 haftalığım Dr la mı konuşuluyor peki 🤔
Kbr-8086 Benimde çarşamba günü doğumum ızmır yolu sevgi hastanesi 4000 tl dedi doktorum herhalde hersey dahildir bu kadar paraya çünkü iyi para aliyorlar
Elif__ Merhaba kızlar bende sevgi hastanesinde doğum yapacağım nurettin serinkanda hiç fiyat sormadık gerçekten son zamanlarda doğum yapan varsa fiyat belirtebilir mi birde dışardan doktor gelince fiyat daha farklı oluyor sanırım
Kbr-8086 Doktorla konuşuyorsun evet Sezeryan olacak benim ,dışardan doktor daha farklıyMis Nurettin bey sevgide 3500 tl diye duydum bir tanıdığımiz onda yaptı sezeryan Paşalani sevgiyle izmiryolu sevginin fiyati da farklı Paşalani biraz daha pahali
Rukiye__ Kbr-8086 evet izmir yolu ile paşaalanı arasında fiyat farkı var neden acaba kalitesi mi farklı hastane olarak
Minnaksever Rukiye__ ben de Nurettin Serinkan’a başladım cuma günü randevum var fiyat konusucam özel sigortam 3000ini karşılıyor bakalım inşallah çok çıkmaz
Minnaksever Rukiye__ özel hastanelerde geçerli sigorta oluyor sadece 15 TL katkı payı ödüyoruz muayene için. eşimin iş yerinden yaptılar bana da.ama doğumdan 1 yıl önce yapılması gerekiyor doğumu karşılaması için
Kbr-8086 Rukiye__ bilmiyorum gidince gorucez insallah iyi insanlar çıkar karşımıza da kolay atlatrim Benimde özel sigortam var bakalım karşılayacak mi ??