Seymackn Merhaba, 05.05.2020 Salı günü yani yarın sezeryana gireceğim. İçimde hafiften bir korku var🤦♀️ Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Yada var mı benim gibi doğumu yakın olan anneler siz ne haldesiniz🙄
Adimadim Seymackn bende yarin sezeryan olacagim korku heyecan hersey var bugece uyuyamam buyuk ihtimalle 🤷♀️
ffatmaa Seymackn üç gün önce spinal sezaryen oldum. Ameliyat sırasında hiç korku yoktu heycan çoktu😊 beş dakika içinde bebeğimi gördüm. Onu çıkardılar benim işlemlerim yarım saat ancak sürdü. Ameliyattan çıktıktan sonra bacaklarımın uyuşukluğunun geçmesi 3 -4 sürdü. Sonra giyinip yürüdüm. Tek sıkıntım gaz sıkıntısı oldu. Ama inanın bebeğimi gördüğüm an dünyanın en güzel anıydı 🥰
Tuba-27 Seymackn korkulacak hiç bir şey yok bende spinal sezeryan doğum oldum korkuyordum giderken ilk çocuk bide bende 13 nisanda doğum yaptım korkulacak bir şey yok oda ben çok canıma düşkünüm ağrıya gelemem iğneden bile korkarım ama ameliyat güzeldi rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
EmineTavan Seymackn 19 ay önce ilk sezaryen imi oldum iki hafta sonra da ikinci sezaryen imi olacak biri olarak söylüyorum kesinlikle panik yapma korkma ameliyata hangi psikolojiyle girersen öyle çıkarsın. İlkinde çok korkmuştum ağlayarak girdim ve ağlayarak çıktım kendimde degildim tabi ki ağrın sızın oluyor ama abartılı bi şekilde degil. Sütüm de hemen gelmişti. Ama gaz çıkarma konusu gerçekten önemli çıkaramadında resmen agrıdan nefes bile alamıyorsun sana tavsiyem uyuşuklıgun geçince bol bol yürü hareket et Bi de yanına muhakkak gaz giderici Bi şeyler al rezene çayı soda kimyon artık ne bulursan. Gerçi hastanelerde veriyorlar ama ben evden kayısı kompostomu kendim yapıp götürcem tuvalete daha çabuk çıkabilmek için.
Cutebaby Ben de yarın kontrole gideceğim bu ay doğumun var. Korkuyorum da 😏 normal istiyordum ama sezeryan da olabilir heyecan basıyor
Ssultann Cutebaby canım ben 6 nisanda genel oldum aklım çıkıyodu resmen girerken ama inan bana korkcak hiçbişey yok merak ettiğin bişey varsa cevaplarım için rahat olsun
Seymackn Ssultann Ben spinal olacağım o biraz korkutuyor. Bide sonda takıyorlarmış odada oda beni çok geriyor🤦♀️ Ben ameliyattan çok küçük şeylere takılıyorum galiba🙈 Ağrı çok oluyor mu canım dayanılmayacak gibi mi🙄
Siyahbeyaz Benimde çarsamba günü sezaryen günüm bende çok heycanlıyım ama heycandan daha çok korkuyorum nasıl bi durumla karsılasıcamı bilmedim için galiba
Seymackn Siyahbeyaz ah ah o korku bir geçse zaten🤦♀️ Allah yardımcımız olsun ne diyeyim inşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı🤲
Seymackn Adimadim bu sabah bile 6 da uyandım uykum kaçtı, bu geceyi düşünemiyorum gram uyku uyuyamam heralde korkudan🤦♀️🤣 göz açıp kapatana kadar geçer inşallah. Sağlıkla gelsin bebişler, bizimde Allah yardımcımız olsun 🤲😁
Selin648 Seymackn bende bu soruyu merak ediyorum acı oluyor mu diye ama uyuşukken takıyorlar herhalde hissedilmeyebilir
Kizlarim Seymackn benim doktorum ilk doğumda uyusturup oyle takmıştı ne takarken nede çıkartırken hiç hissetmedim herkes bişey der korkmayın yani farklılık gosterir
Ssultann Seymackn ben genel olduğum için sondayı narkozdayken istedim ☺️ Sonrasında da inan minik minik sızılarım oldu yürüdükçe açıldım
Mucizemmm00 7 mayısta olcam bende yari bayıltma isticem 🌸 o an bebeğimi görmek istiyorum 45/1 saat icin narkoza gerek yok bence
Seymackn ffatmaa teşekkür ederim canım içim rahatladı, spinal yaparken acıyor mu peki? Çoğu yazıda hissetmiyorsun bile diyorlar ama😅
Sdmhmt Seymackn şuan hastane yatağından yazıyorum 😊 sezeryan oldum hiç korkma canım. Korkulacak hiç bir şey yok emin ol anlatılanlar kadar kötü değil 😊