Elifdemir_ Mertcik94 32de 1980 gramdi oglum 22. haftadan beri baş asagi duruyor haftaya tekrar gidecegiz bakalim ne olacak :) gelsinler artik
zumra2020 34+5 olduk bizde bugün. 34te gittiğimde minnosum 2200du.😇 Doğum pozisyonuna geçmişti. Zaten hickirik tutunca kafasının asagida olduğunu anlıyorum.😁 Bazen hâlâ pozisyon değiştiriyor benim kız 🤭
__kubragokce__ 31+6 da gittim 2.100 gr 42 cm di. Haftasıyla uyumlu dedi doktorum. Çalışabilir raporu da aldım. Ama kabızlığım var kuzular hemoroid olmaktan korkuyorum. Varsa önerileriniz lütfen yazın 🙈😔🙃
Sukufe Mertcik94 bende yarın 32 olacam ve yarın gidecem hastaneye ama coook heyecanlıyım çok özledim bebisimi
Edanurdg Mertcik94 34+3 olduk bizde kızımla bugün gittik kontrole 2200 gram 45 cm olmuş kızım 10 gük kadar geriden geliyor dedi doktorum gebelik şekerimde var umarım ondan kaynaklı değildir takibe devam
Mertcik94 Edanurdg haftadan haftaya değişiklik gösteriyor sıkıntı etmeyin bi önceki gidişimde kafa 2 hafta önde gelişim 3 gün geride çıktı bugünkünde kafa 1 hafta önde gelişim 1 gün ilerde çıktı
yaseminligunler Özelemi gittiniz acaba bende devlete gecen hafta gittim ne boyunu ne kilosunu nede dogum pozisyonu alıp almadgnu söylemediler kilosunu sordum haftasıyla uyumlu ddi boyunu ölçmemiz imkansız dedi 😔
Mertcik94 yaseminligunler özele gittim ama devlette de söylüyorlar canım ultrason kağıdında bazı değerler yazıyor FL diye bi değer varsa onu 7 yle çarp boyunu veriyor kilo yazmaz da ısrarla sor benim devletteki doktor sormadan hemen söylüyordu onlarda bi çeşit söylenmez mi insanın içi rahatlar en azından
yaseminligunler Mertcik94 yok canım ultrasyon kagıdı bile yok ki mümkün degill ankara cebeci fakülteden bahsedyrm bilen varsa
Rumis Kızlar 33 haftada benimki makat gelişmiş ya doğum pozisyonunu alır mı doğana kadar bilgisi olan var mi
Tnskmn Mertcik94 30da gittiğimde zaten dönmeye başlıyordu minik kızım 33+6 oldum suan 2 gün sonra randevum var bakalım ☺
Elifcek Mertcik94 Bizde şimdi kontrolden geldik 32+4 üz ☺️ İkizlerim 2 şer kilo olmuşlar çok şükür 🙏 5 Haziran doğum ❤️