ysm- 10 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu vardı ancak doktor ilaç vermedi çok aşırı değil dedi bende de yeşil akıntı çok oluyor var mı bu durumda olan?
Beebisimm ysm- azı çoğu olmaz ki, enfeksiyon varsa vardır, tek kullanımlık tozlar var suya karıştırılıp içiliyor, benim de ilk haftalarda vardı vermişti, geçen kontrole gittiğimde tekrar çok az var deyip aynı ilaçtan verdi, iyi geliyor.
Minikkusum_ ysm- bende var canım yeşil akıntı 31 haftaligim hala da devem ediyor fitil krem antibiyotik falan kullandım ama geçmedi
nursentlk ysm- bana doktor 13. Haftadan sonra vermişti bekle demişti belki o haftalarda vermek doğru değildir
ysm- Pirem olmazsa tekrar gideyim mantarda akıntı daha farklı heralde bildiğim kadarıyla beyaz pütürlü oluyor sanırım en iyisi tekrar gitmek ilerledi iyice sanırım
ysm- Beebisimm bilmiyorum artık benim riskli gebelik kanamam falan oldu daha önce ondan dolayı ilaç vermedi belkide anlamadım tekrar gidicem artık geçmiyor
Gozdeozn Ben hamile olmadan önce gitmiştim soyledım doktor normal dedi anlamadım kokusuz yeşilimsi akıntı. Suann hamileyim brn de bu muayene de tekrar sorayım ya
Pirem ysm- yok yeşil akıntı bildiğin bazen irin gibi biseyler geliyor. Benim doktorum ZALAIN krem ve fitil vermişti
ysm- Aynen enfeksiyondan kaynaklı ağrımda oluyor kasıklarda bende zaten riskli bir gebelik geçiriyorum tedirginim en iyisi tekrar gitmek.