Smyyslh Af_dmr hmmm. Keşke eski bildirimlere bakıp yazsaydın canım. Bugün bağışlamayı düşünüyoduk çünkü 🤔
Af_dmr Smyyslh eski bildirimler açılmadı işte canım o yüzden yazamadım. Cuz okunuyor şuan canım akşama yapabilirsin duasını.
Emineahb Smyyslh kusura bakmayın ben okudum cüzü çoktan ama yazmadım daha doğrusu eşimin TLF o da her zaman yanımda değil uzun süre giremiyorum hemen girip çıkıyorum uygulamaya. Hakkınızı helal edin
Hosgeldin Smyyslh ya canım kusura bakma ben burayı yeni keşfettim oyuzden yazamadım bilmediğim için cüzüm az kaldı okuyamadım sürekli bitmek üzere ama sorun olurmu acaba
Mom10 Smyyslh bitti bitti dun bitirmistim uygulama tadilatta oldugundan yazamadim kusura bakma rabbim kabul eylesin❤️
Mom10 Smyyslh bitti bitti dun bitirmistim uygulama tadilatta oldugundan yazamadim kusura bakma rabbim kabul eylesin❤️
Mom10 Smyyslh Smyyslh bitti bitti dun bitirmistim uygulama tadilatta oldugundan yazamadim kusura bakma rabbim kabul eylesin❤️