BegumIscanTunc hmmm anladm canm. Yani acaba diyorum soğanın suyuyla rahim bi kere tertemiz olsa. Bütün kötülüklerinden arınsa. Daha sağlam sağlıklı bi hale gelse toparlanırdı belki. Güçlenebilirdi ozaman. Kürtajını ol. Bence rahimi biraz dinlendir sonra yapacağın ilk iş soğan kürü olsun. Bişey kaybetmezsin. Denemiş olursun Allahın izniyle 🤲🏼
Bende pcos taşıyıcısıyım. 2 yıl tedavi gördüm. Hiçbişey anlamadım. Soğan kürünü denemeye karar verdim. Aynı zamanda tesbihatlar da buldum. Muharrem ayına denk gelmiştim ben karar verirken. O ay fazla fazla sadaka verdik eşimle. Günde 2 defa soğan kürü içiyodum aç karına. 2 aya yakın uyguladm. Pes etmedim. Gece gündüz tesbih çekiyodum secdeye kapanıp. Bigün akşam mutfağı toparlıyodum bi ıslaklık hissettim. Peçetem kan olmuştu. Adetim düzensizdi zaten ama bekledm devamı gelmedi. Test yaptm çıkmadı. Gittim kan verdm çıkmadı. Yine de süpheye düştüm. Biraz ara vereyim dedim soğan kürüne. Göğüslerim şişmeye başladı kaşıntılarım oluşmaya başladı. 3 aydır da adet olmuyodum. Alt üst olmuştm iyice. Adet söktürücü yazdırmaya gittiğimde kendi doktoruma 6 haftalık hamile oldğumu öğrendim. Kalp atışlarını bile dinledim. Ağlamaktan konuşamadım. Sen düşün. Soğan kürü uygularken hamile kalmışım yani. 2 hafta kendime gelemedim şoktan. Haa neyin tesiri oldu bilemem bak. Sadaka verdiğimiz aile yoksuldu. Saf temiz bi aileydi, Dili tatlıydı çok dua etti. Ondan mı oldu. Tesbihlerin zikirlerin gücüyle mi oldu. Soğan kürüyle mi oldu. Gözyaşıma mı kıyamadı Rabbim. Orasını kendisi bilir ☝🏼ama tek bildiğim hiçbirisi boşa çıkmadı. Ben inanıyorum ki hepsinden biraz pay var. Sanada umut olmak istediğim için yazıyorum canım arkadaşım. Asla yıkılmayasın. Kalbini yalnız Allaha yönelt. Ve sende bunlara yapacaksan sadece sen ve eşin bilsin. Hiçkimseye bişey söylemeyin. Sır kalsın 😉😘