Cakil01 koyun diyene bak..! O postu açan ben miyim iyi okusaydın keşke??? Dr. Peter Breggin, Prof. Dr. Sezai Şahmay, Prof. Dr. Ayten Altıntaş, Dr, G Buchwald, Prof Alişan Yıldıran, Lawrence Palevsky. Ve Dr. Rashih Butter..! Bunlar sayabildiklerim, makalelerini okuyup sempozyumlarını izleyebildiklerim..! Eminim adlarını bile ilk kez duydun..! Pardon ben “Koyun”..! Önemli bir dipnot: Dsö. Yetkili bilim insanı Dr. Soumya Swaminathanın basın önünde aşılara ilgili bombaladığı yalanları basının olmadığı yerde nasıl yalanladığını gördü bu gözler..! Belli ki senin gözler uzağı pek göremiyor.! Ayrıca aşıların yılmaz savunucusu, Microsoft’tan sırf aşı çalışmaları için istifa eden Bill Gates’in 1996-2002 arası doğan 3 çocuğuda neden aşısız??? Senin aşıların tam ama değil mi??? Tatlım cehalet dediğin böyle bir şey işte..! Cahil insan beni “doktor” düşmanı olarak adlederken aklını kullanabilen insan insan fıtratına zararlı ilaç, aşı karşıtı olduğumu gayet net anlar..! Yerli ve insan fıtratına uygun aşı yapılınca yine böyle savunma yaparmısın acaba?? Aklının kirasını almayı unutma..!