sdnrkya Ezgiii11 canım ben hamile değil bir düşük yaptım arada belime kasigima ağrı vuruyo bide adetlerim arası lekelenmem oluyo
Vnsgb Ezgiii11 peki benim soruyu polis oluşta hamile kalan var mı diye okumam 🤦🏻♀️ Polisler hamile kalamaz mu diye düşünüyorum bide 🤣🤣🤣
Ezgiii11 sdnrkya benimde bel agrım oluyordu halada var kasık hala agrısı var benim de leklenmeker oluyordu ilişkiden sonra felan bazen ama hamile olunca leklenmem daha cok oldu anlsymadım
sdnrkya Ezgiii11 kötü bişe yoktur inşallah canım takip üzülme baksana hamile kalmadan öncede oluyormua sende benim de son bı kaç aydır var anlayamıyorum doktora gidiyorum bişe yok diyo 🤷
Ezgiii11 sdnrkya hala devam ediyormu ki benimde ediyor uzanıyorum fazla ayakta kalmıyorum aykata kalınca yorulunca baslıyor
Ronii Ezgiii11 Ben hamilelik öncesinde aldırmıştım yaklaşık 3 yıl falan oluyor. Benim adet dışı kanamam çok oluyordu,aldırınca rahatladım kanama falan kesildi.
Ezgiii11 Ronii agrı yapıyordu yada bebek buyudugu için mi bende ağrı yapıyor acaba ayakta olunca vs yorulunca yada yuruyunce başlouyor ama hamile olmadan önce böyle olmuyordu
Ronii Ezgiii11 Bende ağrı yoktu ara kanamalar oluyordu. Belki bebek büyüdüğü için oluyordur doktorun ne diyor ağrılarına?
Ezgiii11 Ronii doktor çla görüştüm ama kendi doktorum değil bana uzaktan yardımcı olan bir tanıdık bebeğin eşi aşağdadır yada polip vardır dedi Nisan ayında sürekli hastanedeydim bebek biraz biyüene kadr beklicem yatcam
Ronii Ezgiii11 Eğer kesin polip teşhisi konmadıysa kafadan tanı konulmaz. Bence muayne gününüzü bekleyip doktorunuza danışın. Boş yere evham yapıp kendinizi üzmeyin.