Hayirli sabahlar hayirli ramazanlar benm bu ay kan tahlillerim vardi yesil kartli oldugum icin ozelde gecmiyo ve cok tutuyo mecbur tahliller icin devlete geleyim dedim esenler kadin dogum hastanesine geldim yakin diye doktor insanin yuzune bakmiyo ilgilenmiyo soru soruyosun cevap vermiyo kan icin asagi gonderdi birbirinizden uzak durun diyolar insanlari bilerek bekletiyolar sirf ayaktalar oturmuyolar alma kimseyi diyerek keyfine gore aliyolar tahlil icin beklettiler 3 kat asagi indim baya bekledim kan ver sonra eczaneden sekerli su iceceksin dedi seker testi yapmiyorum ben sadece kan verecegimi.soylemistim dedim doktoruna soyle o zaman dedi tamam kanı vereyim soylerim dedim hayir once soyle dedi.o zaman basta soylesinler ne bicim is yapiyosunuz ya in cık bu ağriyla dedim biz birsey yapmiyoruzki dedi evet birsey yapmiyosunuz 5 para etmez hastane rezillik resmen diye bagirdim ciktim sinirlerim bozuldu ya ozelde parani veriyosun adam gibi bakiliyosun sanki bunlar babalarinin hayrina calisiyolar cok kalabalik Allah dusurmesin vallaha buraya gelmek isteyenler bi daha dusunsun