damla4 Merhabalar hanımlar. Bata göre 5+3 günlük hamileyim. Kan değerim ilk verdiğim de 1099 çıkmıştı ancak bugün gittiğimden karından ultrasonda kese görülmedi. Tekrar kan verdim sonuç bekliyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba? Dış gebelik olabilir mi ? 😔
emrahedaeslemfamily damla4 Canını sıkma bebeğin daha çok küçük . Benim bata göre 8 haftalıkdı . Ama ultrasona gittiğimde 5+5 oldugunu öğrendim . Senin bebeğin daha çook küçük . Bi kaç gün daha bekle tekrar git . Hayırlı olsun . Hayırla kucağına al inşallah 💕🌸
Rabia95 damla4 Sakın motelini bozma lütfen, en büyük düşmanın stres.. Çok normal görmemen, 6. haftadan sonra genelde görünüyor. Allah yardımcın olsun inşallah, mutlu haberi tez zamanda alırsın umarım 🙏🏻
mlsmrtgl damla4 ultrasona sıkışık mı gittiniz ? Eğer sıkışık gitmediyseniz doktorlar görmekte zorlanıyorlar .
BegummKaya27 damla4 benim doktorum beta 3000 lerde olduğunda keseyi görebiliriz dedi. Bence acele etme çünkü 8. Haftalara kadar görünmeyenler oluyormuş.
damla4 emrahedaeslemfamily çok teşekkür ederim inşAllah dediğiniz gibidir. Doktor kan sonucuna göre alttan bakarız dedi dış gebelik olabilir dedi baya moralimi de bozdu açıkçası😔
BegumIscanTunc emrahedaeslemfamily canım şuan kaç hafta oldun ? Bende bat göre 8+2 yim ama bugün ultrAsonda doktor 6+3 geç döllenme dedi kesem 15.8 mm bebekte 1.3mm di haftaya tekrar kontrolüm var sen nasıl bir yol izledin acaba
emrahedaeslemfamily damla4 endişe etme o kadar kendine . Hatta gerekiyorsa 2 hafta daha bekle normal baktır . Alttan baktırmak biraz sakıncalı olabiliyor. Bu dönemde psikoloji çok önemli dikkat et kendine . Hayırlısı olsun 💕🌸
Denizkaplan damla4 degerın cok yuksek kese gozukmedyse doktor ıyı bır yol ızlemıs dıs gebelık gecıren bırı olarak soyluyorum
Aysenes damla4 altan bakilinca kesin görur sakincasida yok ben 12 haftama kadar altan bakildim eger bi sakincasi olsaydi doktor yapmazdi 😌
daisybebek damla4 5 hafta çok erken 7-8 de görünmeye anca başlıyor boşuna endişe etme, doktor da bunu diyebilirdi. Hemen dış gebelik vs diyip moral bozanlara sinir oluyorum. Eger kese görünürse doktorun yine abuk abuk konusursa doktoru direk değiştir
damla4 emrahedaeslemfamily çok teşekkürler tekrardan. Bugün kan sonucum çıksın başka bir doktor bulmaya çalışacağım kendime duruma göre inşAllah herşey yolundadır hayırlısıyla 🤲
MeRvEclb Alttan muayene olmama hiç bir sakınca yok korkma lütfen. İki kez dış gebelik geçiren biri olarak söylüyorum asla muayene olmakta gecikme. İnşallah keseyi görür doktor bir dahaki gittiğinde🙏🏻
FatmaZehra damla4 canim telas etme insallah gorunur 6. Haftada gormustuk biz keseyi. Alttan muayeneye felanda gerek kalmadi. Strese girme sakin. Rahat ol. Iyi dusun iyi olsun. 💞
Mltmdfn damla4 alttan muayenede kesin sonuc alabilirsin doktoruna onu yapmasını öner istersen benim 5. Haftada görünmüştü kese insallah görünür
bufemu Benimde 4800 lerdeyfi kan değerim karından baktığında göremedi alttan baktı çok küçük gördü 3 gün sonra tekrar çağırdı karından gördü bu sefer büyümüştü kesem
Busra_akgun damla4 canim bende 5+2 haftalık hamileyim daha cok küçük gorunmemesi cok normal bana ebe 7 haftalik olsun öyle git simdi gitsen bile keseyi göremez bosuna ultrasona girme dedi keske sende erken gitmeseydin
emrahedaeslemfamily BegumIscanTunc ben kanda öğrendim. Değerim 14496 çıktı . Sonra 4 gün sonra doktora gittim ultrasonla bakıldı . Son adet tarihime göre 8 haftalık oluyodu fakat ultrason da 5+5 günlük çıktı . Kese de göründü . Bebekte . Şuanda 6+6 olduk pazartesi günü ikinci kontrole gidicem kalp atışı duymamıştık onun için gidicem doktorum 15 gün sonra gel dedi o sekilde .
Hanifee1273 damla4 5+3 de karından görünmez kolay kolay . Alttan muane ile görülür . Çok istersen alttan baktırabilirsin. 5+3 de alttan keseyi görmüştüm ben .