Merhaba Herkese bende herkes gibi buraya doğum hikayemi yazmak için sabırsızlanıyordum. Veee Doğum yaptim kızım su an iki aylık ve şu an göğsümde emiyor ☺️ Hemen başlayayım hikayeme dogumdan bir gün önce kendi annemlere gittim otururken ara sıra sanci gelip gidiyor ve kızım cok hareketliydi Annem kızım bak bunlar doğum sancıları gel bi hastahaneye gidelim diyordu yok anne her zaman ki ağrılarım zaten sezeryana gün alacağız yarin gir gün dedim (kızım iri olduğu icin sezeryan dogum yapacaktım ama gün belli degildi). Sonra kuzenim beni eve bıraktı hersey yolunda esim geldi oturduk falan uykum geldi uyumaya gittim ama yine ara ara agrilar geliyor gidiyor bende cok haraketli bugun masallah falan diyorum icimden gece üç oldu kizim inanilmaz hareketli sanki içimden çıkıp firlayacak sancilarimda var uyuyamiyorum eşimi kaldirdim askim kalk geliyor galiba dedim hemen telasla uyandi hastanene çantamı almadan çıkmışız 🤦♀️ gece dörtte hastahaneydim hemen aciline girdik hastahanenin boyle boyle agrim var dedim hemen alttan muane ettiler 1 cm aciklik vardi dogumhanaye alıyoruz dediler ben çantam çantam diye bagiriyorum tabi 😂 Hala ben sezeryan olucam diyorum neyse gittik tekrar doktor sürekli alttan muane edip acikliyi kontrol ediyor ultrasona tekrar cocugun kilosunu kontorol edelim boyun cok musait normal yapabilirsin dediler ben şok cunku kendimi sezeryana alistirdim kilosu normal de 4100 gram ama doktor ölçümde 4000 falan gözüküyor dedi kafasi iri degil yapabilirsin falan diyor. O sirada lavma yaptılar korktugum gibi değilmiş cok abartmışlar gercekten. Oglen 1 oldu sürekli nts ye bakiyorlar sanci yok 2 oldu 3 oldu herşey yolunda kızım cok sakin. 4 de doktor geldi. Su an icin hersey yolunda zaten bi kac gun icin sezeryana gün alacakmissin kizin iri duruyor yapabilirim dersen normal yoksa su an sezeryana alalim dediler o an düşünmeden hemen evet evet sezeryan istiyorum dedim ve hemen beni tekrar dogumhananeye alip alttan sonta taktilar cisimi oraya yaomama icin ameliyathaneye indirdiler ama cok ağladım inene kadar sanki geri gelmeyeceğim gibi. anestezi uzmanı sordu genel mi spinal mi istersin dedi hangisinde daha cabuk iyilesirsem onu istiyorum dedim o zaman spinal dedi belden igneyi vurdular inanin hissetmedim bile kollarimi ayaklarımı bir yere sabitlediler 2 dk sonra belden asagim komple uyustu hic bisey hissetmedim sadece göğüs kafesimde cok sancili bi agri hissettim sanki nefes alamayip ölücem zannetim bi baktim bi aglama sesii nasil ama inletti orayi kizim ☺️ inanilmaz birşeydi ömrüm boyunca yasamadim ağlayarak dedigim tek kelime saglikli degil mi iyi demi evet dediler bi ohh cektim kizimi yukari çıkardılar beni diktiler 6 saat hic bisey hissetmeyeceksin yavas yavas sonra uyuşman gecer dediler 6 saat müsade altında tuttular uyusmam geçti odama çıkardılar kizimi kucagima aldim inanilmazdi ama kizim beni emmedi sarilik gecirdi 4 gün hastanede kaldık mama taksvisyesi falan verdiler cok üzülmüştüm sonra ciktik hastahaneden eve geldik kizim 20 gün sonra birden gogsumu emmeye basladi harika bi duyguudu su an hala hem emiyor hemde mama takviyesi yapiyorum Allahim herkesr nasip etsin insaAllah cok uzun yazdim kusura bakmayin hakkinizi helal edin 🤲 Herkes evladına kavusmasi dilegiyle ❣ Sormak istediğniz birsey varsa sorabilirsiniz 🎈