Berii_ 35+1 günlük hamileyim, son 5 haftadır hiç kilo alamıyorum bu normal mi? Bebek normal kilosunda bir sıkıntısı yok. Sizce benim mi bir sağlık problemim var? Aklımdan çıkmıyor neden alamıyorum diye.
iremgun Berii_ bebek alıyordur illa kilo almanız şart değil diye biliyorum. Brbeğiniz iyiyse ne güzel işte siz kilo almayın😊 doktorunuz ne diyor kötü bir durum mu diyor buna?
123abc Berii_ yoo gayet güzel sizin kilo almamaniz bence daha güzel ne yeseniz çocukta hiç kafanızı takmayın gorumcem yeni doğum yaptı 4 kilo aldı ama bebisimizin kilosu gayet iyi😍
ozlemoz13 Berii_ ben 27-31 arasında neredeyse bir ayda 5 kilo almışım. Şok oldum. Şuan 36+2yiz 31den sonra hiç kilo almamışım. Bebeğimin sağlığı yerinde, bende aynı şekilde yiyorum yani bir sorun yok canım ☺️
Berii_ iremgun doktorum sorun değil dedi ama çok ayrıntılı da konuşamadım son muayenede, malum salgın dönemi kısa tutuyorlar görüşmeyi.
Berii_ ozlemoz13 benle aynı durumda olan birini görünce çok seviniyorum, ben hamilelik doğası gereği sürekli alınması lazım gibi düşünüyorum 😊
Manyakcadl Berii_ allah baska dert vermesin 🤣🤣 23. Haftadaym 10 kilo aldm bile 🤦🏻♀️ Ne guzel iste sizin bebek de iyiymis mis vallahi
Asel21 Berii_ bebek kilo alıyorsa sıkıntı yapmayın kendinize bence. Kimi insan kilo almak isyemiyor bile. İç karnınız geniştir belki o yüzden belli olmuyordur. Bende 30+1 günlüğüm ikiz gebeliğim iç karnım geniş görenler son ayımda olduğumu sanıyorlar tek bebek varmış gibi. 42 kilo ile hamile kaldım şu an 62 kilo falanm. Yediklerime dikkat etmeseydim hem gebelik şekerim olmuş olacaktı hem de haftama göre benm de kilom fazla olacaktı
Wonderanne Berii_ son dönem kilo alımı durur diyorlar zaten 36dan sonra falan herhangi ağrı sızı ne bileyim ateş tansiyon sorunu çarpıntı gibi şeyler var mı ya da şeker baktırdın mj
Berii_ Wonderanne ekstra bir ağrım yok, klasik kaburga ağrıları vs var sadece. Tansiyonum ve şekerim iyi çok şükür.. son aylarda daha çok alınırsın demişlerdi hep bana bu yüzden tereddüt ettim ben de 😔
Wonderanne Berii_ bebek iyi dediyse doktor gerisini düşünme kilo alıp ne yapacaksın vermek var birde onkari toplamda kaç kilo aldın şimdiye kadar