Asilaymomm Kızlar tam 20 haftalıkken gittim kayıtlı bulundum saglık ocagına ama aşı yok dendı pazartesiyi bekle dendı bugun aradım hala yok persembe kesın gelir dedı. Persembe 21+1 gunluk oluyorum. Bır skntı olur mu gec mı olur bilenler yazarsa cok sevinirim
Meriwa Asilaymomm 2. Dozu yaptırıcaksan canm zamanlamandan önce ara bilgilendir gene bende 1 hafta aşıyı beklemiştim aklında olsun
Adaaaa Asilaymomm ben tam 21 de yaptırdım canım bugün 21*4 üm ayrıntılı ultrason da şart değilmiş haftaya da ayrıntılım var
Gmze23 Hayır asla geç değil tatlım ben birinci dozumu 31 haftalıkken yaptırdım sen düşün 2. Dozda mayısın 22 si
Gmze23 Asilaymomm rica ederim canım Geçmiş olsun şimdiden Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰
Asilaymomm Meriwa tamam canım öyle yaparım bundan sonraki için geldiği gibi bitiyormuş öyle söyledi oradaki ebe. 1 hafta beklemek zorunda kalıyorum bende suan
Asilaymomm Adaaaa bende işte 21 de yaptrmş olcm ınsallh canım Bnm de haftya ayrıntılı var hayrlı guzel haberlerle donelim inşAllah🙏☺️
Adaaaa Asilaymomm inşallah canım daha cinsiyetini ögrenemedik bi türlü göstemedi ayrıntıda inşallah ögrencem bende ayrıntılı yapılmayınca aşı yapılmıyor sanıyordum megerseö 15 haftadan sonra aşı yapılıyormuş ama genellikle 21. Haftada yapılıyor 😂
Asilaymomm Adaaaa yok canım onunla bır alakası yok 😅 aşı ayrıntılıdan once oluyor hatta genellikle ☺️