Gulcangzl16 Resmen uyutmuyor ya, nasıl bir mide yanmasıdır bu bi bitmedi. 34+5 ama çok kötüyüm ya gaviscon da var ama işe yaramadı
Mom36 Gulcangzl16 balli sut deneye bilirsin canim .ben evden sutu hic eksik etmem cünki her gün mide yanmasi çekiyorum. Balli sut yaptigimda yatistiriyor
Faray Gulcangzl16 leblebi ve galate de iyi geliyor, bu haftalarda çook normal birde yemek saatini geç saate bırakma
Dygggkcr Gulcangzl16 rennie duo bana iyi geliyor az az ve sık sık yemek de aynı şekilde biraz açlık olunca başlıyor :(
Papatya4 Gulcangzl16 bende 36 yım ve maç oldum öyle bir yanma görmedim boğazına kadar yanıyor hiç bir şey fayda etmiyor. Sürüp içiyorum 2 kasık bir kerede hafifliyor yine baslıyor kızlar ile yarar bir şey varsa yazın lütfen
bernaakpinar Bende 29+4 haftalık gebeyim bende çok şikayetçiyim yanmadan salçadan falan uzak duruyorum yatmadan 2 saat önce hiç bişey yemiyorum ve başımı çok yüksek tutuyorum o zaman hafifliyo birde bende renine kullanıyorum
Burakfatma Gulcangzl16 sade soda canm birde soğuk süt ben doğum yaptim 41 de o zamana kadar yabdi soda benim kurtarıcımdi