Elifnuruzan_ Merhaba hanımlar 32+4 teyim 2 hafta önce muayene için gittiğimde 1.500 gramdı bebeğimin kilosu.Doktor 2 hafta geriden olduğunu fakat endişelenicek bir durum olmadığını söyledi.Yumurtanız geç döllenmiş olabilir dedi.Böyle bişey yaşayan var mı
Arya_19 Elifnuruzan_ önemli olan ciğer gelişimi .Kiloyu takmayın kafanıza arkadaşlar bende 37+2 de 2815 gr doğurdum 2 hafta geri geliyorduk .
Sirinb Elifnuruzan_ 30 haftalik nasil 2 hafta geriden geliyormus ya ben 30 haftalik gitdigimde 1700 dü bu haftada 1500-1700 olmali normal dedi senin doktorun neden öle birsey dedi acaba
Rabiasare Elifnuruzan_ evet benim kızımda öyleydi 2 hafta geriden geliyordu hep ama bi sorun olmadı sağsalim doğdu şükür korkma doktorun doğru söylemiş benim kızım 2.800 doğdu ama son zamanlarda eski kaşar muz ceviz felan yedim güzel kilo aldı şükür
Mugetkmk 30.hafta da neden böyle bir şey söyledi ki. Biz 32+2 de 1670 tik ve geri de olduğumuzu söyledi senin ki 2 hafta bi gerilik değil bence
Sevgigursoy Elifnuruzan_ benim 29. Haftada 1540 dı doktorum bi hafta önden gidiyor demişti size nasıl 30 haftalıkken geri dedi 😒
Semipermeable Elifnuruzan_ benimki de 30+5 te 1556 idi. Hic az geriden geliyor demedi.. uygulamalarda o kadar diyor kiloya.. doktorlar insanlari sinir ediyor, yani psikolojimizle oynayip homidi girtlak bizi yedirtip sonrada aaa cok kilo almissin diyorlar. Ulen yiyoruz iste yarasa yarar..
Sirinb Elifnuruzan_ bebek 30 haftalikken 1400 gram boyu 40 cm diye görünüyor internetde her sitede siz 30 haftalik 1500 kiloysa nasil geri oluyor kilosu