Te23 demet35 valla moral oldun kuzum Allah razı olsun darısı bize inşallah cem beye denk gelirse eşimi falan da alıcak doğuma 😊
demet35 Te23 sende kendini ona denk getir adam sürekli burda salı Perşembe errken gidiyor resmen burda yatıyor yazık valla:)) birde gül ebe olsun off çok iyi♥️
Lalesen demet35 Amin canım çok sağol. Normalden korkmam suni sancidan dolayı senin maşallah gerek kalmamış ama genelde uyguluyorlar sanki😔 hem normal düşünüp hem korkmak ilginç tabi 😑
demet35 Lalesen propess yaptıkları için suniye gerek kalmadı uygulasınlar ama suni hemen açılma yapıyor inş kolay doğum yaşarsın
Sedatas2323 @demet35 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 Hayırlı evlat olsun inşallah 😍 Geçmiş olsun
Annisko demet35 gözünüz aydın ne güzel yazmışsınız sağlıkla büyütün ben de prensesime 88 gün sonra kavusacam💕👶🏻🐣 okurken rahatladım inanın kasvetli değilmiş maşallah size 🧿bu arada ebe nişanı ve suyu patlatmış ya bu şey ağrılı mı?
demet35 Annisko sakın korkmayın hepsini unuttum bile oğluşum yanımda kokusu burnumun dibinde💙 parmak atıyor azcık acıyor yalan yok ama katlanılmayacak değil hatta ya bişe oluyor bişe akıyor dedim sıcak suyun o suyun dedi :))))
Sunay10_ demet35 çok geçmiş olsun Allahım şifa versin sağlıklı uzun ömrü olsun yavrununda ne dediğiniz şeyi ilk defa duydum tüm hastenelerde oluyormu siz özelde yaptınız galiba
demet35 Sunay10_ propess özeldede devlette oluyor ben özelde yaptım kız kardeşim zeynep kamilde ebe onlarda yapıyormuş canım
Baharozan123 demet35 ilk defa biri camdan aşağıya alamadı. ALLAHsana bağışlasın canım benim dua edelim herkesin doğumu rahat geçsin.
demet35 Baharozan123 kız camdan atlamıyorsun sedyeden atlim diyorsun:)) abartı onlar yemin ederim :))
Ova demet35 maşallah Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım🙏🏻 Bende çok korkuyorum ilk gebeliğim ☺️Burada yazılanları görüyorum acaba sezeryan mi istesem direk diyorum😀🙈
demet35 Ova sakın ha sezeryan zor. Benim dikişim var onla zor hareket ettim ( dikiş patladı 2. Kez dikildi birde tampon vardı sabaha kadar can yanması ondan) o bile canımı yakıyorsa düşünsene sezeryanı bebeğini kucağına alamıyorsun yaa sakın sen aç hep benim hikayemi oku motive ol:))
Fgnlyfhm demet35 öncelikle çok geçmiş olsun gözünüz aydın inşallah bizim de kolay bir Doğum olur. Bir de sorumolacak, propess mi epidural mi? İkisine dair de hiç bir fikrim olmasa da önerilerinizi bekliyorum. 🥰
demet35 Fgnlyfhm çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun propess ayrı bişey epidural ayrı bişey ama. propess rahimi yumuşatıyor öle demişti doktor epidural ise tamamen uyuşturma belden aşağı uyşturma araştır derim ben çok memnunum
ElifCesur demet35 Allah sende bin kere razı olsun, burada birçok hamile kadının yüreğine su serptin. Böyle motive edici yazılarla biz de kendimizi normal doğuma hazırlıyoruz, çok ama çok sağol.
demet35 ElifCesur Allah sendende razı olsun canım benim ama diyorum ya kimi okuyup beni linç edebilirde sen ayrısın ben ayrıyım diye ama yok öle dayanılmayacak ağrısı olsa ölürüz yaa :) içini ferah tut kendini hep normale hazırla
Sezgin demet35 03.05.2019 saat 18:25 de doğum yapmıştım. Dün benim için o kadar özeldi ki anltamam. Çok duygusal bir zaman geçirdim allhın inşallah bu tarihte doğum hikayesi okurum diye buraya girdim ve sizin doğumunuzu gördüm an be an yaşadım doğumumu tekrardan. Gözünüz aydın 💐
demet35 Sezgin canım sağlıkla huzurla hayırlı bir evladın olur inş :) rabbim herkese kolaylık sağlasın özellikle gebelere kı yazık valla çok zor 9 ay annelik zor Rabbim darda koymasın bir avazda inş ♥️
28elanur demet35 gözünüz aydın Rabb’im sağlık huzurla büyütmeyi nasip etsin 🤲 çok geçmiş olsun inşallah düzelirsiniz vallahi moral oldu canım öyle şeyler okuyorm ki insan korkmadan edemiyor biz de 38+2 olduk inşallah sizin gibi normal doğrurum Allah bütün anneleri bir avazda sıkıntısız doğurmayı nasip etsin inşallah 😇🥰
demet35 28elanur çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun evet burda neler yazıyorlar ama aldırış etme inan çok zor değil inş bir avazda doğurursun 💚
Sunay10_ demet35 çok iyi canım benimde 3 cm açılmam var ama hala şiddetli bir sancılarım yok 38/3 olduk
Baharozan123 demet35 ya valla artık o kadar korkutuyorlar ki bizi karnım kalsın ya olmuyor bu korkuyla 😂😂😂