Merhaba herkese size hastane odasından bebeğim yanımda uyurken sıcak sıcak yazıyorum daha doğum yapalı 6 saat olmuşken:)
başından beri berbat bir gebelik yaşadım 40. Haftaya doğuma gidene kadar kustum ilk 3 ay 5 kilo verdim sonra işyerinde sürekli kusma serum vs neyse çok detaya vitmeyelim neticede kötüydü ama oğluma kavuşacaktım sonunda 💙
Gültepe Avicenna hastanesi dr Cem beyle 6 haftamdan beri beraberdik bu yolda 1 kere bile sezeryan demedi Allah kendisinden razı olsun.
son haftalar yaklaştı sürekli onun bunun gönderisine salça oluyordum gelmiyor gelmek bilmiyor diye :))
3 mayıs için sözleştik sancı olsada olmadisada doğurtcaz dedi önce propess yaparız 10 saat bekler akşam 7 de doğumhaneye alır suni ile doğurturuz dedi tmm dedim. Çünkü 40 haftayı gecerse doktorum ben fazlasını bekleyemem bebek kakasını yerse olmaz dedi.
propess diye bişey varmış güya rahim yumuşatıyor gelmiş geçmiş en iyi
icat ama bence sancı getiriyor ve kendi sancını :)
3 mayıs sabah 8de hastaneye geldim yatış yapıldı odaya aldılar lavman vs derken propes( ip parçası rahimden takılıyor maksimum 10 saat) yapıldı odaya geldim saat 12.00de nst çekildi sancı yavaş çıkıyor ama öle azcık bebeğin kafası yukarda dönmemiş bile neyse geldiğimde 1,5 sm acıklık varmış saat 12.00de 2 cm oldu saat 15.00de tekrar nst tuşe sancı artıyor ama regl sancısı ebe olmaz dedi açıklık 3 cm iyi süper cevap veriyor olumlu bebek dedi.
saat 17.00 de tekrar nstdedi doktorum geldi nst yapılmadan doktor muayene etti 5cm doğuruyor bu dedi doğumhaneye dedi. Nişanımı ebe getirdi suyumuda ebe patlattı zaten sonra çok kolay.
beni aldılar ama korkuyorum burda öle seyler yazıyorlar varya ödüm kopuyordu bu arada yanımda ebe götürdüm ha kardeşim ebe:))
lavman 10 dk yürüyüş derken çatala çıktık saat 17.30 sancı arttı ben bağırıyorum ama yalandan yere naz etcem dayanılmayacak sancı değil kızlar sancı gelince nefes al ıkın vs diyor ebeler ama alamıyorum sancı tam belin ortasından vuruyor kaldırıyorum kendimi indiriyorum Allah kardeşimden de ebedende razı olsun çok anlayışlı gül ebe .. suni sancıya gerek bile kalmadı kendi sancımdı
saat oldu 17.45 aa bak sacını gördüm valla saçı dedi ebe doktor bey doğum başladı dedi aradı doktor geldi ıkın dedi 3,4 sanırım ıkınmam baktım benek geldi hissettim daha çok ıkındım fırt diye geldi 17.55 te ıkındım 18.00 de kucağıma aldım inanın bana saatler ama 5 dakika kendime şok oldum valla nasıl becerdim diye. Sonra oda hemen sütüm geldi uyuyor oğluşum💙
sonra dikiş filan derken hoş çok ıkındığım
için çok dikiş oldu ama söylemedi doktor ama kızlar burda yazıyorlar ya yok atın beni asağıya yok bilmem ne sakın ha sakın öyle bir acı yok ağrı yok sakin olun benim doğumum kolaydı bence inş herkes öle kolay yapar.
Sakın ama sakın korkmayın kızlar hiç
zot değil hele kucağıma aldım yaa off herşeyi unuttum:)) tek sorunum dikişim patlamış kanama oldu 4 saat sonra tekrar dikildi eğer sabaha kadar kanama olursa anestezi ile dikecekler benim dualarım size sizde bana dua edin lütfen 🙏🏽
uzun oldu umarım moral olur sorularınız varsa burdayım öpüyorum sizi çok;))