__birafitap__ Kızlar keseyi 4+3te gördük 5 mm’di herkes çok erken görmüşsünüz dedi ama erken görmek iyi mi kötü mü ve kalp atışını etkiler mi şu an 6+6 duyabilir miyim🙈❤
Duygu4444 Tabiki etkilemez kesenin büyüklüğü küçüklüğünün önemi yok, önce kese gözükür bir kaç hafta sonra kalp atışını duyarsınız 😊
__birafitap__ Duygu4444 ay ne bileyim kese cabuk oluştu bebekte kese gibi çabuk oluşur diye düşündüm 😅
__birafitap__ Wonderanne yaaaa ayy darısı başıma 3 saat kaldı randevuma insallaj bende duyarım boş gebelik degildiiir🥺🥺😍
Beyis Etkilemez canım bende öyle sandım erkenden gitmişim 4+5de keseyi gördük 5+6 mı öyle gittim bebeği görmedi korkuttu başka doktora gittik bebeği gördü 7+3 de kalp atışını duyduk
iremgun __birafitap__ erken değil canım 4+1 de görmüştüm ben de yani doktorum erken falan dememişti. Kalbi de 6+1 de duyduk.
__birafitap__ iremgun işte hani normal şartlarda en erken 5. Hafta yazıyor ya ama kalbide erken duymuşsunuz mis gibi 😍😍
iremgun __birafitap__ valla doktorum hiç erken demedi bana o yüzden araştırmadım 5.hafta falan mı diye canım. Duyarsınız inşallah 🙏