Eloc Kizlar 38+3 haftalik hamileyim az önce sandalyede oturuyodum kalktim ki ic camasirim ve pijemam su olmus sandalyeden mi diye baktim sandalye kuru cok hafif sancim var belli belirsiz böyle hemen sicak dusa girdim simdi ama hic akinti falan hissetmedim altima yapmadigima eminim cunku idrar yanmam var zaten ama bu islakligi da hissetmedim ve suyum mudur ilk gebeligim bilmiyorum bisey soguma 10 gün var diyodu doktor. Su gelince cok sanci olur mu yada nebiliyim hemen dogum baslar mi
_aysenur Eloc Yani doktorunuz 10 gün var dedi diye illa 10 gün sonra gelmeyecek bebişiniz bence sancılarınızı takip edip doktora gidin zaten vakti zamanı güzel hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Evita Eloc hastaneye gitmen lazım, bana doktorum 31.den itibaren bu suyum mudur diye şüphelendiğn herşeyden hiç düşünmeden hastaneye git hemen dedi. Risk alma, sen git doktor karar versin.
Gulbeyazk Eloc Canım muhtemelen suyun geliyor takip et ama doktoruna da bilgi ver o daha aydınlatır seni çamaşırını değiştir ve mümkünse ped falan tak sancılarını takip et şancı gelince kronometreyi ac duzenli mi diye bak Allah yardimdin olsun
Yarenisa Bizde 37 haftalığız bel ve kasıklarda adet sancısı gıbı sancı var 10 gün sonra sezeryanla doğum yapıcam korkuyorum ha doğurursam diye
kubrakarahn Gulbeyazk kronometre ne işlev görüyor bilmediğimden soruyorum anlamadım da yardımcı olur musunuz benimde doğumum yaklasiyo nelere dikkat etmemiz gerekir ? Gülbeyaz Hanım teşekkürler şimdiden 🙏🤗
Gulbeyazk kubrakarahn canim kronometre hani koşucular kaç dakkada geçtiğini hesaplar ya onu ac şancı geldikçe baş dakikalar arasındaki farka bak beş dakka da bir on dakkada bir falan gibi eğer ki bu süre neredeyse aynıysa düzenli sancin var demek ve doğumun başlamıştır skinti yok aklına bisey takılırsa sorabilirsin ve bu şancı belinden kasıklarına karnına vuracak
_aysenur Gulbeyazk Bende bilgisizim bende bi şey sorabilir miyim 🙈 şimdi sancı başladı mesela 5 dakika sürdü geçti sonra tekrar sancı ne zaman başlayacak ona mi bakıcaz yoksa sancı gelince ne kadar sürüyor ona mi bakıcaz Mesela 5 dakika sürdü 10 dakika olmadı sonra yine geldi 5 dakika devam etti böyle olunca mi düzenli oluyor
kubrakarahn _aysenur Gulbeyazk teşekkür ederim haziranın ortalarında yada 23.den sonra doğum yapacağım 33.haftama giriş yaptım Allahın izniyle gelsin bakalım da 🙏 Korkuyormuyum doğumdan ondan da haberim yok biliyor musunuz 🙄🙈 Geldiğinde bakıcaz görücez 😔😔
Eloc Gulbeyazk benim suan sancimda yok sicak dusa girdim ciktim hala sancim yok nolur nolmaz diye sabah doktoruma gidicem bakalım
Gulbeyazk _aysenur Canım şimdi ilk saat de bir falan beş on saniye gelir sonra yarım saatte bir falan olur biraz artar on on beş saniye sonra yirmi dakkada bir biraz daha artar sancin bu şekilde devamlı oluyorsa demek istemiştim yanlış olmasın benimki öyle olmuştu şancı aralığı kısaldıkça şancı çekme süren ve şiddeti artıyor mesele üç dakkada bir geliyor ama bir dakka falan sürüyor belki daha fazla çünkü o an bunu ölçemiyorsun ağrıdan 😁
Gulbeyazk kubrakarahn hiç korkulacak birşey değil canım çünkü öyle heyecanlı ki evladına kavuşuyorsun tabi Rabbim hepimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin sadece son saatler zor oluyor şancı siklastigi için dayanamayacak gibi oluyorsunuz ama o en fazla on dakka sürüyor çünkü doğum olmuş bitmiş oluyor yani adet sancısından en dayanılmaz ağrıya kademeli olarak bir artış var bu artışın da son bir saati ağır geçiyor tabi bana göre öyle Rabbim kolaylık versin şimdiden bir avazda sağlıcakla sarılırsın inşallah evladina
CansuCaner Eloc su olabilir illa sancı olacak diye bir şey yok. Haydi allah yardımcınız olsun sağsalim doğurup gelin 💗
Sinaam Eloc canım su gelince Doğum hemen başlamaz korkma sancıların da gelecek ama hemen doktoruna başvur , ilk doğumumda suyum geldikten saatler sonra Doğum yaptım suni sancı ile
Eloc Gulbeyazk bir avazda insallah ya valla yerimde duramiyorum suan doktora geldim sira bekliyorum kalbim yerinden çıkacak gibi
Eloc Gulbeyazk insallah ya cok tesekur ederim güzel mesajlariniz bana umut oldu simsi hastanedey8m nst sirasi bekliyorum hadi hayirlisi bakalim
kubrakarahn Gulbeyazk sizinle özelden konuşabilir miyiz acaba ? Instagram adresinizi yazabilir misiniz ?