gizem-58 Cansu_ertem yarın yol için izin alıcak inşallah birgünde felan çıkar Sakarya’dan buraya geliyor yani Ankara 🙏🏻
Sselmaguler irem2704 İstanbul Kozyatağı Medipol de 680 tlye yaptırdım. Detaylı ultrasonda burun kemiği ve ense kalınlığı ölçümlerinin de normal olup olmadığını sorabilirsin. ( down sendromu riski için) Tüm organları inceleniyor. Sağlıcakla gelsin inşallah.🤲🏻
Pelin5544 irem2704periontolog olarak mersinde prof filiz çayana gittij 500tl ama farkli fiyat sunan bo doktor kimden ne alirsa baskasida 400e gitmis aybi gün icindecyiz ustelik
poyrazsmom_ gizem-58 rica ederim bende burda tavsiye alıp gitmiştim pişman olmadım sizinde memnun kalmanıza sevindim☺️
perihankrkya irem2704 ben bugün girdim kuzum birde gebelik sekerini olcturdum 250 tl verdik toplam özel e gidiyorum 😊
Elsamran Cansu_ertem ozel istege gore mi yaptriliyor yoksa doktor soyluyor mu yapilmasi gerekiyor diye
Cansu_ertem Elsamran isteğe göre tabiki ama bebeğin iç organlarına bakılıyor doğar doğmaz müdahale edilebilsin. Bende başka bi testi yaptırmadım ama bu tedavi edilebilecek şeyler olduğu için faydalı bir test
Zng gizem-58 Koru hastanesi 750 Keçiören sanatoryum özel hastanesi 400 Keçiören özel hastanesi 295 Sinantan 390
zumrabasra İstanbul anadoluda yaptirıp memnun kalanlar varsa fiyat ve doktor hakkmda bilgi alabilriim😊