Rabiakk irem2704 yanş bulunduğunuz ile hatta hastaneye göre değişir ben Sivas medikanada 400 tl ye yaptırdım 😊
Zng gizem-58 Koru hastanesi 750 Keçiören sanatoryum özel hastanesi 400 Keçiören özel hastanesi 295 Sinantan 390
Yesmckmk gizem-58 çukurambar tarafında Keçiören tarafından giderseniz 16-17 dakika sürüyor konum atıyorlar zaten gitmeden önce
Cansu_ertem gizem-58 Balgat tarafında kalıyor. İnternete adını yazınca doktorun çıkıyor. Çok güzel ilgilendi. Bana da doktorum önerdi hastanede pahalı diye. Çok memnun kaldım. Bütün organlarına tek tek baktı. Resim ve videoları flaşıma attı tatlı dilli bi bayandı
gizem-58 Cansu_ertem uygun fiyatı da araştıralım belki daha uygun buluruz 😃bundna uygunu sanmıyorum ama 🤪
matrushka gizem-58 Ben de gülhiz hanıma gittim iyiydi. 2019 sonunda gittim 300 ödedim 2020 fiyatu 380.
Cansu_ertem gizem-58 benden geçti artık ama inşallah bulursun canım. Karar verirsen de geç kalmadan al randevunu
Zeynep_alya Ben devlette yaptırdım cokta güzel baktılar 20 dkk sürdü bütün organlarına baktılar ama bebegimin sağ böbreginde genişleme ve kalbinde delik cıktı 😔😔inşallah doguma kadar düzelir