Huzeyfemm ●16 haftalık gebeyim. Kasıklarımda sürekli bir ağrı hali,akşam olunca karnımın daha fazla buyumesiyle birlikte ağrım da artıyor. Normal bir durum mu ? ● gözlerimi uykudan açamıyorum. Sizce normal mi ?
Berfin_kycn Huzeyfemm evet bunalarınnhepsi normal benmde ilk bebişim olck 28 haftalık gebeyim ve şuan hiç uyuyamıyorm hatta ağrılarm daha çok var allah yardımcımız olsn🥰
Ekim16 Huzeyfemm bende 17. Haftamdayım rahim büyüyüp bebişlerimiz yukarı çıktıkça ağrı olacak tabi yorgunluk halsizlik hepsi çok normal tadını çıkart 😉 çünkü bir melek dünyaya gelecek ve içinde büyüdükçe her ağrı sana her tekme her kalp atış sana bir mesaj verecek 🥰
Zuhal1 Huzeyfemm 16.haftanın başındaysan aynı şey banada oldu canım bir kaç gün önce bende 16+5 im karnım ağırdı sanki bişeyler oynuyor içimde dedim Allahım ne olur bişi olmasında iyiyiz geçiyor ama uyku hiç geçmiyor maalesef hep halsizim hep açım hep huysuzum
Ysmnhmt Bendede başladı 16+4teyiz hareket ediyor bebeğim şancim oluyor gerilme hissediyorum kasiklarda ve karnında Çok şükür büyüyor diyorum