Gizem6161 20 haftalık olduk ama ben halen bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum İlk gebeliğim bazen karnımda kalp atışı gibi bir his oluyor elimi koydugumda kalp atısı gibi atıyor ama bu bebek hareketimi bilmiyorum Bu haftada bebeği hissedemem normalmi
t-ugba Normal canım daha çok küçük ve o hissettiğin kalp atışı senin kendi kalp atışın büyük ihtimalle 22 den sonra ufak ufak başlıyo ben 30 haftalık hamileyim daha yeni yeni netleşiyor hareketleri ve bazen etmiyo gibi de oluyo ama uyku halinde oluyormuş
t-ugba Normal canım daha çok küçük ve o hissettiğin kalp atışı senin kendi kalp atışın büyük ihtimalle 22 den sonra ufak ufak başlıyo ben 30 haftalık hamileyim daha yeni yeni netleşiyor hareketleri ve bazen etmiyo gibi de oluyo ama uyku halinde oluyormuş
kedilervekaranfil 20 haftalıkken çok yeni yeni başlıyor, net “bu bebek” demek zor. İlk gebeliğim ve zayıf olduğum halde 20 haftada belli belirsiz başladı kasıklarımda. 22 23ten sonra netleşti ve zaten o zamandan sonra artıyor hareketler güçleniyor büyüdükçe