emineserkan2020 Kızlar bebeğimin hareketleri günü gününe tutmuyor dün çok hareketliyken bugün doğru düzgün hissetmedim bile sizlerde de böyle mi insan ister istemez endişeleniyor ya ??🙄
brnr09 emineserkan2020 ben 22+6yım canım bende de öyle oluyor. Özellikle yoğun ve yorucu geçen günlerde çok çok az hareket ediyor
fosforlukalem emineserkan2020 doktorum günde 10 kere hareket etmesi yeterli dedi. Hareketlerini sayıyorum ben. Baktın hareket etmiyor, tatlı yedin sola yattın yine yoksa hemen çık gel dedi. Şu an 25. haftadayız
Mineberna emineserkan2020 23,24 cü haftada herkeste gözlemlenen bir proplem benimde 2 gün önce öyleydi çok endişelendiriyor fakat şuan eski haline döndü çok şükür korkmayın
Sdknurr emineserkan2020 sakın endişelenme çok normal bende o haftalrda hamileyim ve bi gün boyunca hiç oynamadığı oluyor bazen hiç durmuyor bile için rahat olsun 🥰🥰
Veraveannesi 23 haftadayız ama ara ara hareket etmediğini düşünüp sıkılıyorum halbuki o ediyor ben fark etmiyorum dinlenme zamanları daha çok hareketli tabiki dinlenince bir süre sonra mutlaka hareket eder