gulciinaltin Merhaba anneler yenidoğacak bebeklerinize kıyafetleri kaç aylık aldınız acaba 3-6 ay 6-9 ay almayı düşünüyorum ben ama bi sormak istedim sizede 💁🏼♀️
Ummuhanjeso gulciinaltin aynı konu için bugün post açtım canım 😂 yenidoğana 0-3 ay bile büyük oluyor bir kaç takım yenidoğan aldım o yüzden 4-5 tane yenidoğan zıbın gerisini 0-3 ay aldım. Büyüdükçe de alırım boyuna kilosuna göre canım.
Sedaslan gulciinaltin valla yenidoğan benide 0-3 ay büyük geliyor kuzum. Beden olarak 50 beden alicam kıyafetlerini ben
Nazyun gulciinaltin 0-3 bile büyük geliyor çocuk içinde kayboluyor 2. Çocugum en az 5-6 tane kıyafet aldım birde hastane çıkışları bakma hemen büyür dediklerine küçük kıyafet al 3-6 çok büyük oluyor
Oglunubeklyenanne gulciinaltin çogunu yeni dogan aldım bikaç tanede 0-3 aldım büyüdükçe alınır diye düşünüyorum
gulciinaltin Sedaslan tanıdıklar hep 3-6 ay al büyük al çabuk büyüyor diyorlar bir türlü karar veremedim🤷♀️
Sedaslan gulciinaltin onların ki seneye de giyer hesabı. Fazla olmayacak şekilde 1 ay giydirecrgin yenidoğan kıyafetleri al sonra sonra alırsın buyudukce
Perihanvdt gulciinaltin 3-6 oluröu hiç ya abartmışlar evet çabuk büyüyor ama sonuçta çuvalmı giydircez çocuklara.yazık rahat edemezler bile
fahriyenur Ben hepsinden az miktarda aldım 0 3 ay zıbınlar 3 6 6 9 zıbın tulum üst alt pijama takımı gibi seyler hatta su günlerde dışarı çıkamamaya devam edebiliriz diye 9 12 bile koydum araya bebegin kilo boyuna göre gelişimine göre giydiririm diye
Brcnn gulciinaltin ben hepsinden aldım☺️ yeni doğanda var 3-6 ay da var 6-9 ay daha çok görümcem almış onu zamanla alırım dedim almadım benim de doğumum temmuzda