Adelimm Kızlar bıraz önce şok markette satılan bebek çantasını aldım normalde yarn diye vermıyordu ısrar edınce aldım 🙂 fiyatına göre gayet iyi nar kutu cantaya benzıyor baya da buyuk bekledığımden eğer almak ısteyen varsa baksın.
NeslihanPiaAbac Adelimm güle güle kullanın.yetişebilirsem bende almak istiyorum.Kalitelidir heralde değil mi
Rumeysa53 Adelimm bende almayi dusunuyrm yarn bakicam mama sandalyeside geliyo 50 tl ye bime de gelcek 45e acaba hangisi iyidir
Adelimm NeslihanPiaAbac benım hosuma gitti fiyatına göre de gayet ıyı tabı zevk meselesı bı arkadas beğenmemiş mesela
Adelimm Sebla55 vermek ıstemedı once parasını verdım fiş falan vermıcem dedı çıkışını yarın yaparm dedi olur dedım fişi napcm snucta
Adelimm Rumeysa53 bılmem de e bebekte de var 50 lira düz beyaz renk ben alacak olsam e bebekten alrıım en azndan sıkıntı olsa götürecek yer olur
Rumeysa53 Adelimm sizce gereklimi mama sandalyesi alsammi 8 9 ay sonra kullanmaya baslicam acaba daha gelirmi marketlere
Deletedmom404 Rumeysa53 bence o zamana kadar illaki bulunur benim eniştem 1 sene önce 50 liraya almıştı mama sandalyesini ama bebek oturmaya başlayınca almıştı hemen almaya gerek yok şahsen ben hemen almayı düşünmüyorum
Adelimm Rumeysa53 bence gelır ya sımdıden almaya bosyere yer kaplar en azndan bebek bı 5 6 aylık olsn o zmana kdr muhakkak gelır
baharclk Ayni canta modelinden dun defactoda gordum fiyatta aynıydı gorunuste daha kaliteliydi şoktaki cok sahte duruyo bence biraz arastirma yapilirsa marketlere gelen her urun avantajlı degil piyasada ayni durumda urunler var