Asel21 Byzgnr bence yaptırılmalı. Ben özel de muayene oluyorum yaşadığım yerde bir özel bir de devlet hastanesi var. Özelde olmadığı için devlete gidelim dedik ama doktorum hiç tavsiye etmedi. Yaşadığım yere yakın farklı bir hastaneye gittik. 125 tl’ydi. Tabi ki şehir şehir fark ediyor fiyatı
nuryadaperi nuryadaperi haftada yaptırmam gerekiyordu en geç. 24. Haftaya geçtim şimdi. Bundan sonra doktorum riskli bir durum görmediği sürece yaptırmayı düşünmüyorum.
nuryadaperi Asel21 Byzgnr ben de istanbulda yaşıyorum. En uygun 400₺ye duydum ama orası da bana bir hayli uzak. Doktorum yaptırmamı gerekli görmedi. Hatta ben sorunca söyledi. Tabi doktordan doktora değişiyor. Ben de araştırdım yani iyice araştırmadan doktorum gerekli görmedi diye yaptırmayayım demedim. Ayrıntılı ultrasonda doktorumdan farklı olarak renkli dopler boyamasıyla damarlara bakıyorlarmış. Bunun sonucunda da bazı genetik sendromlar tespit edilebildiği gibi kalp sorunları tespit edilebiliyormuş. Bu tarz sıkıntılara da anne karnında Çoğunlukla müdahale edilemiyormuş ve hamilelikte psikolojik zor bir süreç başlıyormuş. Bazı durumlar iyileşirken bazı durumlarda da yüzde yüz teşhis konulamadı için zannedilenden daha sağlıklı bebekler doğabiliyormuş. Daha önce yaptıran ve yaptırmayan birkaç tecrübeli anneyle de konuşarak o kadar verdiğin paraya yazık diye kanaat getirerek yaptırmadım. Zaten 300₺ye ikili test yaptırmıştım o da risk düşük çıkmıştı. Rutin kontrollerimde de doktorum detaylı olarak bütün organlarına omurgalarına yüz hatlarına damak ve burun kemiğine her defasında bakıyor. Riskli bir durum görülürse eğer perinotolog yani riskli gebelik uzmanı bir doktora gitmeyi veya ayrıntılı ultrason çektirmeyi düşünebilirim tabiii.
Ozlmmoz Byzgnr canım istanbulda sefa köy özel vera hastanesinde yaptırdım 320 tl başka bi yer vardı 250 tl dedi ama uzak olduğu için gitmedim iyice araştır fiyatı uygun olan yerler var
Ozlmmoz Prensesim2018 bakır köyde bi doktordu canım bi yakınım istersen randevu alayim dedi ama ben uzak olduğu için istemedim ayrıntılı bilmiyorum doktoru adını uzak olunca hiç sormadım.
MinnakLiva Byzgnr bende yaptırmayayım diyodum en başlarda, bilmiyorum tabi ne olduğunu o zamanlar, sonra araştırdım, aman dedim yaptırdım, iyi ki yaptırmışım kalbi delik çıktı doğunca hemen işleme alacaklar
Misssimsek Byzgnr bu virüs yüzünden yaptirmayalim.demistik ama doktorum kesinlikle yaptirmalisin diyince 24.haftada yaptırdım. Özel hastanede 150 tl verdim.