[silindi] mavera 40+2 daha gelen giden yok. 2 gün önce sancım vardı iki gündür o da yok oldu yarın randevum var bakalım ne diyecekler çok sıkıldım artık gelsin bebişler zor geliyor artık ya
mavera ktnzehra49 sağ salim alırız inşallah kucağımıza açıklığa bakıldı mı bana üç haftadır bakmıyor nstde ufak sancılar çıkıyo hayırlısı bakalım 🤷♀️
mavera [silindi] benim de yarın randevum var Bi hafta önce gitmiştim sancım nst de çok az çıkmıştı birkaç gündür aşırı kasılma ve sancım oluyo inşallah hayırlı haberler alırız, Bi an önce de sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize 🙏
Zeyno_ [silindi] ne diycek doktor yazarmsnz bende salı günü 40.gecyrm. Normalde pazartesi cagdri da beni bende salı yada Çarşamba giderm doktor
ktnzehra49 mavera açıklığa en son 38 de baktı 2 cm dedi sonrasında hiç bakmadı nst de sancı 100 e bile çıktı ama ben hissetmedim doktor olabilir normal demişti
mavera ktnzehra49 benim hiç açıklığım yok az önce geldim muayeneden, birkaç gün dha bekliyebiliriz istersen dedi bebeğin kilosu 3900defi ama yapılma payı da var dedi sezeryan olucam büyük ihtimalle
[silindi] Zeyno_ canım ayın 15ne kadar gelmezse bebeğim suni sancı verilecekmiş inşallah ona gerek kalmadan gelir bebişim 🙏🏻🙏🏻
ktnzehra49 mavera maşallah bebeğin kilosu iyi ama dediğin gibi yanılma paylarıda var hakkına hayırlısı olsun artık benim son 2 çarşamba nasip olursa kızımı kucağıma alıcam