Senatorun ozele gidiyorsan ve yumusaman ve 1 cm falan acilman varsa catinda bebege uygun ve musaitse suniyle baslata bilirsin benim. 1 cm acilma ve yumusamam nts dede duzensiz sancilarim. Vardi hep 36. Haftadan sonra neyse 38.haftada suni ile baslattik dogumu cunku catim. Kemikliydi ve 3 bck ustunu doguramazsin demisti doktorum 3 700u zorlariz demisti duruma gore ve bebegim hizli kilo aliyordu deneyelim dedik basladik 38..haftada istersen direk serzeryanda olur dedi esimle annem sezeryan dedi ben duni deneyecegim dedim cunku cok istiyordum normal dogum neyse 10 da yatisim yapildi basladilar vermeye gez dolas merdiven o bu yokk squat herseyi yapiyorum bakiyolar acilma hala 1 cm bende agri falan yok bebek asagiya inmiyor saaat 5 e kadar aldim suniyi hic agrim olmadi doktorum agri esigin yuksek sen agri hissetmiyorsun ntsde sanccilarr ucuyor amaa bende tikk yok sonra kizim asagiya inecegine yukari yukari toplandi heyecan yapti kalp atisi yukseldi doktor riske atmayalim heyecanlandi kalbi dayanmaya bilir dedi zaten acilmanda olmayacak agri da hissetmiyorsun zorlamayalim dedi bende direk kabul ettim kizima birsey olur diye yarim anesteziyle serzeryana alindim ve kizim dogru 3.300 yani isteye bagli ozelse suni veriyorlar ama bosunada olabiliyor bazen bence sabret dogum seklini sen naparsan yap bebek belirliyor zatenn suam 3 ayligiz ayagimda salliyorum melegimii 😘🤦♀️😁