Gulsumhira Arkadaşlar ayrıntılı ultrosonda yanılma olurmu?Bebegin hem kilosunu hemde ense kalınlığını farkli ölçtü 3 ayri doktor?
Tstnptt Gulsumhira kilosu cihazdan cihaza farklılık gösterir cnm ense kalınlığı da bebeğin duruş şekline ve doktorun el ayarına göre kimisi nokta atışı yapar kimisi milimi milimine tutturur
Gulsumhira Tstnptt evet 3 doktor da farklı ölçtü oyleki gittiğim en son doktor 9.5 mm olarak ölçtü ense kalınlığını ben sok oldum
Tstnptt Gulsumhira Allah Allah inşallah yanlış ölçmüşlerdir cnmm sağlıkla hayırla al bebeğini kucağına inşallah
Gulsumhira Tstnptt valla kuzum öyle stres yaptim ki kaç gündür uyuyamiyorum bu yüzden yarin kan vericem hastaneye down varmi yokmu diye
Tstnptt Gulsumhira hiç stres yapma cnmm dua et bol bol sağ elini koy karnına sürekli salavat çek Allahın izniyle hiç bişey olmaz
Gulsumhira Fuliaa90 2 li yaptirmadim canim geç kalmıştık 3 lu yaptirmistim oda normal cikmisti Gulsumhira
Tstnptt Gulsumhira inşallah temiz çıkar cnm güzel sağlıklı haberlerini bekliyoruz Dua edicem bol bol sizin içinn 🤲
Fuliaa90 Gulsumhira inşallah test sonuçlarınız güzel çıkar güzel haberlerinizi bekliyoruz . Sizi çok çok iyi anlıyorum zor bir süreç insan bilmek istiyor beklemek çok zor oluyor
Fuliaa90 Gulsumhira benim 2 li testim riskli cıktı bende test yaptrdım . İlk sonuçlar şükür temiz geldi diğer sonuçlarımı bekliyorum .