EdaMesut arzuu3469 ben kontrol icin gittim birkaç defa ama Doğum icin pek önermem. Bir olaya şahit olmustum hastanede o yüzden önermem. Yeni açılan İlhan varank eğitim araştırma gayet iyi. Doğum hane ve odaları çok güzel. Ve hijyenik gördüğüm kadarıyla.
arzuu3469 EdaMesut bende sancaktepeye gidiyorum kontrollere dr idris yetimoglu sizde orayami gidiyosunuz dogumu nasil olur fikir aliyorum suan aklimda sancaktepe arastirma ve kurtkoy emsey hastanrsi var
1234 EdaMesut nasıl bir olaya sahıt olmustunuz soylermısınız bende o hastaneye gidiyprumda pınar hanıma
EdaMesut arzuu3469 15+5 olduk. İlk gittiğimde Teoman bey vardı. Sonrasında Sevil Çankaya ya gittim tarama testinide orada yaptırdım. Sevil hanım iyi bir doktor gibi. Ama yinede emin olamıyorum. Denemekte fayda var
EdaMesut arzuu3469 Eylül 27 gösteriyor doğumumu ultrason allahtan bir aksilik olmazsa. Ama o zamana kadar İstanbul’da kalırsam Sancaktepe eğitim araştırmada yaparım doğumumu. Ümraniye yide çok övüyorlar.
EdaMesut 1234 bayanın biri Doğum icin oradaydı. Tekerlekli sandalye ile geldi. Doğumu başlamıştı ama ilgilenen göremedim ben. Gerçi kadının Esi sorunlu bir adamdı doktor bas edemedi. Ama bilemiyorum doktor Sevil hanım gayet iyi ilgili bir doktor.
arzuu3469 bende 18.haftadayim bende sancaktepe dusunuyorum dogumu.kontrollerimi orada yaptiriyorum ultrasondan iyi bakio doktor.bakalim detaliyi dusunuyprum suan arastiriyorum nrrdeyaptirsam die