Ezgiozkan Kızlar 26+5 günlük hamileyim. Son 2-3 gündür kaburgalarım ağrıyor çok. Ne oturabiliyorum rahatça ne yatabiliyorum. Çok rahatsız ediyor. Bu durumu yaşayan var mı ???
Gunes_ Ezgiozkan canim haftan daha kucuk magnezyum kullanmiyorsan kullan agrilarin hafifler cok ayakta kalma bol su ic kalsiyum al soda ic faydasi olacaktir ama magnezyum sart
Kbra3401 Ezgiozkan aynı ağrılar bende de var 1 aydır çekiyorum özellikle geceleri başlıyor ne uyuya biliyorum ne yatıp kalkabiliyorum ağlatıyor resmen doktor cocuk baskı yaptıgı için dedi magnezyum da fayda etmedi doğuma kadar cekeceğiz
Busimss Ezgiozkan çok normal 25 ten sonra bende de başlamıştı haşa devam ediyor ve doguma kadar da edecek büyük ihtimal 29+4 haftalıgım
Ezgiozkan Gunes_ magnezyum kullanıyorum 2 aydır falan. Yoktu hiç böyle ağrılarım 2-3 gündür çıktı ama öyle böyle bir ağrı değil ya çok şiddetli. Soda iyi mi gelir diyorsun
Gunes_ Ezgiozkan sodada magnezyum varya bana iyi geliyor ilik bir dus alip uyumaya calis canim ben 37 ye girecegim cok diyorsun agrim o haftalarda cok iyiydim dr una soyle mutlaka bir caresi vardir
Ezgiozkan Baharadakgul bel bacak ağrısı genelde var zaten ama çok şiddetli ve dayanılmaz ağrılar değil benimkiler. Ama kaburga ağrılarım öldürecek sanki beni canım çok fena
Baharadakgul Ezgiozkan yuruyemedigimiz icinde olabiliyodur canim. Virusten dolayi bi yere gidemiyoruz
Ezgiozkan Baharadakgul yaa olabilir bak. Aslında ben rahim ağzı kısalığından dolayı erken doğum olmasın diye sürekli yatıyorum ondan mı acaba. Bırak dışarıyı evin içinde bile yürümüyorum malesef.😢
Ezgiozkan Gunes_ sodayı ben de deneyeyim bakalım. Kontrolüm 23 mayısta ama böyle devam ederse gidicem doktora çok acıyor canım cidden.